Γιώτα Γρίβα: Με έχουν φυγαδεύσει από πανηγύρι – Μετά από κάποια ώρα δε μιλάει η λογική, αλλά το… ποτό

Γιώτα Γρίβα: Με έχουν φυγαδεύσει από πανηγύρι – Μετά από κάποια ώρα δε μιλάει η λογική, αλλά το… ποτό

«Μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις δυστυχώς που να λύνονται με έναν πιο άσχημο τρόπο»

Πολύ γνωστή για τις ζωντανές εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα είναι η Γιώτα Γρίβα, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωΐαν σε είδον τη μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ και μίλησε για την ιστορία των πανηγυριών αλλά και τις εμπειρίες της.

«Έχει τύχει να με φυγαδεύσουν από πανηγύρι αλλά δεν χαίρομαι γι’ αυτό» δήλωσε η Γιώτα Γρίβα, προσθέτωντας: «Μετά από κάποια ώρα δε μιλάει η λογική. Μιλάει το ποτό και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις δυστυχώς που να λύνονται με έναν πιο άσχημο τρόπο. Δε θέλω να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Δεν είναι αυτός ο τρόπος για να λύνονται οι παρεξηγήσεις».

Όσον αφορά την ανάμειξη πιο μοντέρνων ήχων και μουσικών ειδών στα πανηγύρια, η Γιώτα Γρίβα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της λέγοντας: «Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούν. Δεν είναι του γούστου μου και δεν θα ήθελα σε ένα πανηγύρι να ερμηνεύσω ένα τέτοιο τραγούδι. Σέβομαι τους καλλιτέχνες, τις επιλογές τους αλλά σε ένα παραδοσιακό πανηγύρι δεν θα ‘θελα να φτάσει μέχρι εκεί το ρεπερτόριο. Να κρατήσουμε την παράδοση, αυτός είναι ο σκοπός μας. Μέσα σε αυτή τη μοντερνιά να κρατήσουμε ό,τι έχει μείνει από την παράδοση».