Μαρία Καβογιάννη: «Είπα πάρα πολλά όχι στη ζωή μου»

Μαρία Καβογιάννη: «Είπα πάρα πολλά όχι στη ζωή μου»

Η δημοφιλής ηθοποιός για την σειρά «Ντόλτσε Βίτα» και τις επιλογές που κάνει στην καριέρα της

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Καβογιάννη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που γνώρισε μέσα από τη σειρά «Ντόλτσε Βίτα», αλλά και τα πολλά όχι που είπε στη διαδρομή της.

Ειδικότερα, η Μαρία Καβογιάννη παραδέχθηκε, πως «τα παράτησα όλα λίγο πριν ξεκινήσει το Ντόλτσε Βίτα. Δεν ήξερα πως θα πάει μια σειρά, δεν ήξερα ποτέ, ότι θα έχει τέτοια διαχρονικότητα. Γι’ αυτό λοιπόν θεωρώ, ότι καμιά φορά σε οδηγούν κάποια βήματα, χωρίς να το ξέρεις, κάπου που τελικά σε φτάνει σε ένα σημείο. Αυτές οι σειρές είχαν μεγάλη απήχηση στον κόσμο, που τότε δεν το ήξερες. Πάντα έχουμε και κάποιες επιλογές και εμένα πολύ με παίδεψε αυτό το επάγγελμα, σε σχέση με τις επιλογές, γιατί είπα πάρα πολλά όχι στη ζωή μου».

«Δεν ξέρω αν έχω ένστικτο, γιατί πολλές φορές έχω κάνει και λάθη, αλλά τις περισσότερες φορές ήταν πραγματικά κάτι τόσο εμφανώς καλό, που δεν υπήρχε επιλογή. Το Ντόλτσε Βίτα ήταν ένα τέτοιο από τα πρώτα επεισόδια που είχα διαβάσει» είπε η δημοφιλής ηθοποιός. «Την επιτυχία της σειράς τότε δεν την νιώθαμε. Η επιτυχία δεν ήταν όπως τώρα. Δεν είχαμε αυτές τις θεαματικότητες, που κάθεσαι και βλέπεις τώρα πως πήγε μια σειρά ή μια εκπομπή, ούτε και υπήρχαν τα social media. Το κατάλαβα πιο μετά, από τις επαναλήψεις και από τον καιρό που κρατούν μέχρι και τώρα. Αμέσως μετά ήταν δύσκολο, γιατί όταν κάνεις μια επιτυχία, νιώθεις υποχρεωμένος στο επόμενο βήμα σου να την επαναλάβεις. Κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο. Και σε μια αποτυχία, που συνέβη, ησύχασα» πρόσθεσε η Μαρία Καβογιάννη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...