Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Έχω κάνει δοκιμαστικό για τον «Τιτανικό» χωρίς να το ξέρω

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Έχω κάνει δοκιμαστικό για τον «Τιτανικό» χωρίς να το ξέρω

Για την αμφισβήτηση του από τα κανάλια στην αρχή της καριέρας του και την ταινία που δεν γυρίστηκε λόγω πανδημίας μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης

«Από τα κανάλια είχα αμφισβήτηση και άρνηση στην αρχή της καριέρας μου. Δεν επηρεάστηκα, γιατί είχα όλη την ορμή και το πείσμα», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλώντας στην εκπομπή Στούντιο 4, εξιστορώντας όσα βίωσε στην αρχή της διαδρομής του στα τηλεοπτικά πράγματα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης πρόσθεσε ότι «όταν είσαι 24 ετών και κάνεις αυτό που αγαπάς, νιώθεις ότι έχεις πιάσει τον κόσμο. Είχα ταχύτητα, αυτό που έχουν όλα τα νέα παιδιά. Όλοι έχουμε τα θέματα μας. Τώρα λόγω ηλικίας σε κάποια πράγματα έχουμε ωριμάσει. Συνειδητοποιείς κάποια πράγματα. (…) Βρέθηκα στους "Φρουρούς της Αχαΐας" μέσα από μια αγγελία. Ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική».

«Η σχέση μου με την δουλειά είναι ερωτική. Όχι μόνο για μένα, νομίζω όλοι όσοι κάνουν αυτή τη δουλειά» είπε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Αποκάλυψε μάλιστα και μια άγνωστη έως σήμερα στιγμή της καριέρας του, εξιστορώντας: «Παίξαμε μια σκηνή με έναν ηθοποιό, αλλά δεν μου έλεγε για ποια ταινία είναι. Μου είπε, ότι είναι για ένα πολύ γνωστό πλοίο που βυθίστηκε. Έχω κάνει δοκιμαστικό για… τον Τιτανικό. Μετά από δύο χρόνια που είδα την ταινία είπα "Άι στο δια...! Αυτό θα έκανα;"».

Για την τελευταία του ταινία «Ένας άλλος κόσμος» είπε: «Πήρε διανομή στο εξωτερικό και άρχισα να ταξιδεύω. Όταν πήγα στις ΗΠΑ, ήρθαν ατζέντηδες και άνθρωποι και εγώ ήθελα να κατεβάσω ρολά από τα πάντα, ήθελα να μη δουλεύω, ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί πάρα πολύ. Έπαθα burn out. Πήρα αεροπλάνο και έφυγα τρέχοντας. Είχα Έλληνες φίλους στην Αμερική και απέκτησα εκεί μια ζωή. Παράλληλα έγραφα και πήγαινα βόλτες, ήμουν ήρεμος. Δεν ήθελα να δουλέψω. Έγραψα μια ταινία, αλλά δεν γυρίστηκε, γιατί ακολούθησε η πανδημία».

Παρακαλούμε περιμένετε ...