GNTM: Αγρίεψαν οι κριτές – Αυστηρή κριτική στην κοπέλα που αποχώρησε

GNTM: Αγρίεψαν οι κριτές – Αυστηρή κριτική στην κοπέλα που αποχώρησε

Πώς θα αναπληρωθούν οι κοπέλες που έφυγαν με τη θέληση τους

Τα κορίτσια ήταν μουδιασμένα από τις συνεχείς ανατροπές στο  GNTM κι ορισμένα έκαναν λόγο για ασέβεια προς το διαγωνισμό με τις συνεχείς αποχωρήσεις...

Το κλίμα ήρθαν να ελαφρύνουν λίγο η model instructor, Mary Vitinaros κι ο coach Χρήστος Μπίρμπας καθώς ανακοίνωσαν στα κορίτσια μια φωτογράφιση «ψευδαισθήσεων» σε ζευγάρια με ένα έπαθλο.

Οι τρεις κριτές, Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου έκαναν μία καθοριστική σύσκεψη κι αποφάσισαν πως θα αναπληρώσουν τα κενά που άφησαν οι κοπέλες που αποχώρησαν οικειοθελώς. Μετά από αρκετή ώρα, συμφώνησαν στα δύο κορίτσια που θα κερδίσουν μία θέση στο GNTM από τη δοκιμασία του bootcamp.

Για τη φωτογράφιση αποχώρησης, οι διαγωνιζόμενες κατέβηκαν για μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο City Link, που ήταν το location της φωτογράφισης. Το concept ήταν εμπνευσμένο από τη σειρά «Sex & the City» και οι συμμετέχουσες φωτογραφήθηκαν για την καμπάνια της εταιρίας BSB. Το ζητούμενο απαιτούσε extraordinary στυλ και προσωπικότητα, παρεΐστικο attitude, συνεργασία και διάδραση μεταξύ τους, στοιχεία που προηγήθηκαν στο mini challenge.

Οι κριτές ήταν πολύ αυστηροί στην κριτική που άσκησαν στα επίδοξα μοντέλα του GNTM κι ορισμένες προσπάθειες δεν τους έπεισαν καθόλου.

Η παίκτρια που είχε τη χειρότερη απόδοση ήταν η Τζούλια, η οποία είχε από την αρχή πτωτική πορεία. Μάλιστα, οι κριτές της επισήμαναν ότι η πόζα της ήταν εκτός concept και τελείως λάθος!