Γιάννης Στάνκογλου: «Στα σκυλάδικα έχω ζήσει τσακωμούς και ξύλο, αλλά και έρωτες»

Γιάννης Στάνκογλου: «Στα σκυλάδικα έχω ζήσει τσακωμούς και ξύλο, αλλά και έρωτες»

Ο ηθοποιός για το ρόλο του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και τα προσωπικά του βιώματα

Για τον ρόλο του στη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις από την εμπειρία του από μπουζούκια και σκυλάδικα, όπου όπως είπε, ερωτεύτηκε και μια τραγουδίστρια 20 χρόνια μεγαλύτερή του.

«Έχω την τύχη να έρχομαι αντιμέτωπος με τόσο ωραία βιβλία, δύσκολα, ρόλους υπέροχους, που κάθε ηθοποιός θέλει να παίξει. Είναι ένα υπέροχο σενάριο στο "Αυτή η νύχτα μένει". Ένας ηθοποιός μπορεί να κάνει καλύτερα τη δουλειά του έτσι. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Ένας και ένας όλοι, από τους πιο παλιούς μέχρι τους πιο καινούριους» είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου μιλώντας στο Happy Day.

«Στα μπουζούκια έχω ζήσει και εφιάλτες και όνειρα. Δεν ήμουν των μπουζουκιών σίγουρα. Ήμουν πιο ροκ, αλλά επειδή κατάγομαι από την επαρχία, έχω πάει σε διάφορα σκυλάδικα που λέμε και διάφορα ξενυχτάδικα. Έχω ζήσει και ακραίες καταστάσεις και όμορφες» εξομολογήθηκε και στη συνέχεια μίλησε για τον έρωτά του με μια τραγουδίστρια.

«Έχω ζήσει τσακωμούς και ξύλο, αλλά έχω ζήσει και αρκετά ρομαντικά πράγματα και έρωτες. Ως πιο μικρός, πάνω στο χωριό που πήγαινα σε ένα σκυλάδικο, είχα ερωτευτεί την τραγουδίστρια, η οποία ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερή μου. Δεν ξέρω αν έκανε καριέρα τελικά, εγώ δεν την ξέρω. Δεν τη θυμάμαι κιόλας, την έχω ξεχάσει, ήμουν μικρός» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Του χρόνου το χειμώνα έχω πει, ότι δεν θα κάνω θέατρο, να ξεκουραστώ, να δω τα παιδιά μου, να πάω ταξίδια. Το να μην προλαβαίνεις να διαβάσεις ένα βιβλίο που θες ή να κάνεις μαθήματα κιθάρας που είναι το απωθημένο μου, είναι λίγο κάπως» κατέληξε ο Γιάννης Στάνκογλου.