Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Μια μέρα ένα γάμος τελείωσε και μια οικογένεια συνεχίζεται μέχρι σήμερα

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Μια μέρα ένα γάμος τελείωσε και μια οικογένεια συνεχίζεται μέχρι σήμερα

«Η ανεμελιά μου έλειψε πάρα πολύ και γι’ αυτό είναι κάτι το οποίο επιζητώ τώρα», είπε η παρουσιάστρια

Για την προσωπική της ζωή, τον γάμο και την οικογένειά της μίλησε σήμερα η Αντριάνα Παρασκευοπούλου στην εκπομπή Στούντιο 4, μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της, Νίκο Μπουντούρη.

«Φέτος το καλοκαίρι είπα «για να δούμε τι γίνεται από εδώ και πέρα, πώς θα το πάμε αυτό το έργο». Πολλά πράγματα όταν συμβαίνουν στη ζωή μας, θέλει ένα χρόνο να προσαρμοστείς, να επιλέξεις το πού θες να πας. Εγώ δεν είμαι ούτε άνθρωπος που αφήνω τις καταστάσεις να με πηγαίνουν, ούτε κάτι τέτοιο επιθυμώ για τον εαυτό μου. Θέλει στη συνέχεια να ξέρεις πώς θέλεις να προχωρήσεις και αυτό εξαρτάται από σένα», είπε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου και συνέχισε:

Οι επόμενες μέρες έχουν να κάνουν με την επιλογή, πώς θέλεις να πορευτείς, τι βάζεις προτεραιότητα στη ζωή σου. Εγώ έκανα εργασιοθεραπεία, νομίζω είναι ξεκάθαρο και σαφές. Μετά λες έβαλα πολλά φορτία στους ώμους μου και συνέχισα να τα κουβαλάω από κεκτημένη ταχύτητα. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν χρειάζεται πια και ότι δεν το έχεις και ανάγκη πια. Και λες θέλω λίγη ξεγνοιασιά, λίγη ανεμελιά. Η ανεμελιά μου έλειψε πάρα πολύ και γι’ αυτό είναι κάτι το οποίο επιζητώ τώρα».

Για το γεγονός ότι συνεχίζει να έχει με τον πρώην άντρα της πολύ καλές σχέσεις, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου είπε: «Οικογένεια είναι το δέσιμο που είναι για πάντα και βασίζεται στην αγάπη, τον σεβασμό και στην εκτίμηση, είναι η αρχή και το τέλος. Απλά μια μέρα ένα γάμος τελείωσε και μια οικογένεια συνεχίζεται μέχρι σήμερα».

«Είμαι έτοιμη για νέες παρέες… Η συντροφικότητα είναι μεγάλη αξία στη ζωή», τόνισε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...