Νίκος Μουτσινάς για βιασμό 12χρονης: «Τώρα θα ξεκοκαλίσουμε αυτή την υπόθεση»

Νίκος Μουτσινάς για βιασμό 12χρονης: «Τώρα θα ξεκοκαλίσουμε αυτή την υπόθεση»

«Γίνονται κι άλλα πράγματα στην επικαιρότητα» δήλωσε απηυδισμένος ο παρουσιαστής από την προβολή της υπόθεσης

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του σήμερα, για το γεγονός ότι την επικαιρότητα μονοπωλεί η υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, λέγοντας χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής του, ότι «τώρα αρχίζει το νέο σίριαλ όπως καταλάβατε».

«Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλω το συμβόλαιό μου και ζητήσω να μην κάνουμε εκπομπή, γιατί δεν γίνεται. Τώρα αρχίζει το νέο σίριαλ όπως καταλάβατε, τώρα, τώρα. Είναι σαν τον Netflix, άλλη σεζόν τώρα. Τώρα θα ξεκοκαλίσουμε αυτή την υπόθεση» είπε ο Νίκος Μουτσινάς και συνέχισε: «Η επικαιρότητα είναι πολύ συγκεκριμένη, πολύ ζοφερή δυστυχώς. Πέρα από όλα αυτά που συμβαίνουν με αυτό το αποτρόπαιο συμβάν… καταλαβαίνω ότι έχει πολύ ενδιαφέρον και την ίδια στιγμή δεν καταλαβαίνω, γιατί έχει τόσο πολύ ενδιαφέρον. Παρ’ όλα αυτά, γίνονται και άλλα πράγματα, κάτι καλάθια νοικοκυράς έρχονται, κάτι ανεμβολίαστοι δεν θα ανήκουν στο ΕΣΥ, κάτι ωραίοι χαιρετισμοί… Δηλαδή, γίνονται και άλλα πράγματα».

«Ωραία, να κάνουμε focus εκεί κι εγώ μαζί σας, όχι την ίδια στιγμή, γιατί εδώ πέρα εργάζομαι και κάνω τον χαριτωμένο. Παρ’ όλα αυτά, άμα θέλουμε να ασχοληθούμε, να ασχοληθούμε με όλα και όχι μόνο με το γεγονός αυτό, με την παιδεραστία» κατέληξε.