Ιωάννα Μαλέσκου: «Συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός τηλεόρασης»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός τηλεόρασης»

«Ήταν φοβερό το περιστατικό με το ψευδές δημοσίευμα με τα σκευάσματα αδυνατίσματος»

Για αυτή την περίοδο που βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, αλλά και για το ψευδές δημοσίευμα που χρησιμοποιούσε το όνομά της για την χρήση σκευασμάτων αδυνατίσματος, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Αγαπάω πάρα πολύ αυτή τη δουλειά, αγαπάω πάρα πολύ την τηλεόραση, οπότε παρότι συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός, μου λείπει, δεν θα σου πω ψέματα. Αυτή την περίοδο την παρακολουθώ με μια ηρεμία και από μια απόσταση ασφαλείας. Όταν για ένα διάστημα κάνεις κάποια βήματα πίσω και βλέπεις πιο καθαρά, αντιλαμβάνεσαι και εσύ τα λάθη σου, τις αστοχίες σου, αλλά στο τέλος μετράει αυτό που θες πραγματικά. Έχω μάθει όμως, να μιλάω όταν κάτι είναι ολοκληρωμένο» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου σχετικά με την απουσία της από την τηλεόραση.

Σχετικά με το ψευδές δημοσίευμα για τα σκευάσματα αδυνατίσματος, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Ήταν φοβερό το περιστατικό με το ψευδές δημοσίευμα με τα σκευάσματα αδυνατίσματος. Το σκέφτεσαι και λες είναι για γέλια, αλλά μετά λες είναι και για κλάματα, αν σκεφτεί τη σοβαρότητα και την προέκταση που μπορεί να πάρει μια τέτοια κατάσταση, αγχώνεσαι. Το να χρησιμοποιούν το όνομά σου για ένα προϊόν το οποίο δεν εγκρίνεις και είναι άκρως επικίνδυνο. Με παρουσιάζει σαν ένα πρόσωπο, δημόσιο, το οποίο βρήκε τον μπελά του και απειλούμε με μηνύσεις, επειδή τόλμησα να βγω και να πω, πως χρησιμοποίησα ένα τέτοιο σκευάσματα και έχασα τα κιλα. Άνθρωποι έχουν πεθάνει από σκευάσματα αδυνατίσματος και πλέον έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο» είπε η παρουσιάστρια.

Κλείνοντας, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια. Είναι σοβαρό, γιατί όταν μιλάμε για παραβίαση, μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι επέλεξαν να χακάρουν τον λογαριασμό και για κάποιες μέρες να κινούνται σαν να είσαι εσύ. Σκέψου πόσα πράγματα θα μπορούσαν να συμβούν πέρα από αυτά».