Ξέσπασε η αδερφική φίλη της Μάρθας Καραγιάννη: «Ο Γιώργος Γεωργίου λέει αηδίες»

Ξέσπασε η αδερφική φίλη της Μάρθας Καραγιάννη: «Ο Γιώργος Γεωργίου λέει αηδίες»

«Ο κος Γεωργίου που λέει ότι είναι φίλος κολλητός, δεν είχε έρθει ποτέ στο σπίτι μας. Δεν είχε ζητήσει ποτέ να την δει», ξεκαθάρισε η Ντόρα Δούμα

Πυρ και μανία είναι η αδερφική φίλη της Μάρθας Καραγιάννη με τον Γιώργος Γεωργίου για όσα δήλωσε τόσο για την αποθανούσα ηθοποιό, όσο και για την ίδια. Η Ντόρα Δούμα απάντησε με σκληρός τρόπο και τον διέψευσε πλήρως.

«Σας έχω στείλει μια επιστολή, σας παρακαλώ! Δεν μπορώ να μιλάω. Αν θέλετε διαβάστε την να καταλάβει ο κόσμος. Ο κος Γεωργίου τα έχει συνεχώς μαζί μου, μου ζητάει συγγνώμη, μετά ξαναρχίζει πάλι. Επιπλέον, διαβάστε τι έγραψε την επόμενη μέρα ο κος Γεωργίου για να καταλάβετε τι συμβαίνει.

Ο κος Γεωργίου που λέει ότι είναι φίλος κολλητός, δεν είχε έρθει ποτέ στο σπίτι μας. Δεν είχε ζητήσει ποτέ να την δει. Ποτέ και αυτά που λέει είναι αηδίες. Μου ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτά που είχε πει, ηρέμησε για ένα διάστημα και μετά άρχισε πάλι.

Όταν ο κος Γεωργίου είχε ένα πρόβλημα υγεία πριν από 20 χρόνια, ήμουν η μόνη η οποία πήγα και έδωσα αίμα. Λυπάμαι που το λέω. Είμαι η μόνη που πήγα και έδωσα αίμα για τον κ. Γεωργίου και το ευχαριστώ είναι αυτό», ξεκαθάρισε η Ντόρα Δούμα στην εκπομπή «Το Πρωινό».