Φαίη Σκορδά: «Ο Μάνεσης αντέδρασε ως Μάνεσης, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε»

Φαίη Σκορδά: «Ο Μάνεσης αντέδρασε ως Μάνεσης, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε»

«Το να μην θέλει να μιλήσει είναι σεβαστό. Όμως, το "αυτό δεν είναι δημοσιογραφία", ποιο;»

Για το χαμό που έγινε με τον Άρη Καβατζίκη και τον Νίκο Μάνεση συζήτησε σήμερα η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας».

«Παίρνει ο Άρης Καβατζίκης, που φαντάζομαι έπαθε 100 εγκεφαλικά εκείνη την ώρα, γιατί είναι κι αυτή η ιδιοσυγκρασία του. Παίρνει τηλέφωνο τον Μάνεση ζωντανά στον αέρα, λόγω της ποινής του, για να του κάνει τη φάρσα. Ο Μάνεσης αντέδρασε ως Μάνεσης, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά είπε στη συνέχεια: «Το να μην θέλει να μιλήσει είναι σεβαστό και κανείς δεν μπορεί να το κρίνει. Από την άλλη όμως, το "αυτό δεν είναι δημοσιογραφία', ποιο; Εκνευρίζεσαι αφού γίνει μια δημοσιογραφική ερώτηση.

Για να καταλάβεις ότι δημοσιογραφικά σε παίρνει κάποιος, σε εκθέτει στον αέρα, που αυτό θα ήταν πάρα πολύ άσχημο και μετά να πεις ότι "το νομικό τμήμα του Mega…" να τα κάνει και η παρουσιάστρια πάνω της, ότι θα έρθουν αγωγές και μηνύσεις».

Άρης Καβατζίκης: «Ήταν λίγο άβολο αυτό που συνέβη»

Ο δημοσιογράφος απάντησε στο «Πρωινό μας» για το περιστατικό που συνέβη με τον Νίκο Μάνεση στον αέρα του Mega.

«Ήταν λίγο άβολο αυτό που συνέβη στον αέρα της εκπομπής. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι δεν πρόλαβα να εξηγήσω στον κύριο Μάνεση το λόγο για τον οποίο τον πήραμε τηλέφωνο. Νομίζω ότι θεώρησε ότι πάμε να εκμεταλλευτούμε, να του αποσπάσουμε μια είδηση του κυρίου Μάνεση, ότι θέλουμε να κάνουμε ένα ρεπορτάζ, αλλά αυτό δεν θα το κάναμε στον αέρα», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

Ο Άρης Καβατζίκης είπε στη συνέχεια: «Εμείς θέλαμε να του κάνουμε ένα πολύ ωραίο αστείο για να γελάσουμε όλοι μαζί. Εκτιμώ και σέβομαι απόλυτα τον κύριο Μάνεση, τον κατανοώ και του ζητώ συγγνώμη. Αν με άκουγε θα γελούσε και αυτός στο τέλος. Δεν ένιωσα την ανάγκη να τον πάρω τηλέφωνο μετά το τέλος της εκπομπής».

Παρακαλούμε περιμένετε ...