Καίτη Γαρμπή: Όταν κάποιος τσακώνεται με τον Σχοινά, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος

Καίτη Γαρμπή: Όταν κάποιος τσακώνεται με τον Σχοινά, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος

Γιατί αποχώρησε ο σύζυγός της από το σχήμα με τον Γ. Μαζωνάκη

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε στο «Πρωινό» για τη διαφωνία που προέκυψε ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Διονύση Σχοινά και οδήγησε σε λήξη της συνεργασίας, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα ο πρώτος να συνεχίσει μόνος τους τις εμφανίσεις.

«Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε γιατί η πρεμιέρα ακυρώθηκε για δεύτερη φορά, ενώ ήταν sold out. Χωρίς να τον ενημερώσουν, χωρίς να αποφασίσουν από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνέπεια και σεβασμός στο κοινό, γιατί και οι δύο εμφανίσεις ήταν sold out. Αν ο Διονύσης, που είναι ένας άνθρωπος πολύ σωστός, κάνει κάτι τέτοιο, σημαίνει πως έχει δίκιο», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος, ο Διονύσης ποτέ. Εγώ από πού και ως πού να έχω επικοινωνία με τον κύριο Μαζωνάκη; Δεν ανακατεύομαι σε τέτοια πράγματα. Είναι καθαρά θέμα του Διονύση και η απόφασή του είναι σεβαστή. Ο Διονύσης έχει όσες προτάσεις μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Πολύ σύντομα θα τον δούμε να κάνει αυτό που ξέρει, σε ένα κλαμπ όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν πρωταγωνιστής», συμπλήρωσε.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...