Η εμφάνιση – έκπληξη του Νότη Μηταράκη σε σειρά του ΑΝΤ1

Η εμφάνιση – έκπληξη του Νότη Μηταράκη σε σειρά του ΑΝΤ1

Ο υπουργός Μετανάστευσης υποδύεται τον εαυτό του στη νέα σειρά «Οι Παγιδευμένοι»

Μία ξεχωριστή συμμετοχή είχε η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Οι Παγιδευμένοι» που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα καθώς σε μία σκηνή εμφανίζεται ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, κάνοντας μάλιστα αναφορά στο νησί καταγωγής του, τη Χίο, καθώς στο τέλος της σκηνής λέει στον συνομιλητή του: «Κανόνισε να έρθεις και κάποια στιγμή στη Χίο».

Ο κ. Μηταράκης ανέβασε μάλιστα ο ίδιος στα social media τη σκηνή την οποία συμμετέχει και υποδύεται... τον εαυτό του.

 

Η νέα δραματική σειρά αρχίζει με ένα νεαρό κορίτσι να δολοφονείται. Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη. Ποιοι είναι οι πραγματικοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη). Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου ο Παύλος Ορκόπουλος. Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου ο Στέφανος Κυριακίδης. Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη η Ντίνα Μιχαηλίδου. Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη η Σοφία Φαραζή. Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή η Ταμίλλα Κουλίεβα.