Σοφία Αλεξανιάν: «Πήγα στο καμαρίνι να του αφήσω βιογραφικό και κατέβασε το παντελόνι του»

Σοφία Αλεξανιάν: «Πήγα στο καμαρίνι να του αφήσω βιογραφικό και κατέβασε το παντελόνι του»

«Ξέρουμε για ποιον πρόκειται»

Συγκλονίζει η Σοφία Αλεξανιάν για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από γνωστό πρωταγωνιστή, τον οποίο φωτογραφίζει αλλά δεν κατονομάζει.

«Όταν εργαζόμουν σε ένα σίριαλ, στην Πολυκατοικία, ήμουν εκεί βοηθός ενδυματολόγου. Υπήρχε ένας ηθοποιόςαπό ένα άλλο σίριαλ που γυριζόταν εκεί πέρα και μου είπε να του πάω το βιογραφικό μου. Πήγα να τον δω στο θέατρο και μου λέει πάμε στο καμαρίνι. Πήγα στο καμαρίνι, του έδωσα το βιογραφικό μου, το διάβασε κι έφυγε, λέγοντάς μου ότι επιστρέφει σε λίγο. Επιστρέφει μετά από ελάχιστα λεπτά με κατεβασμένο το παντελόνι» περιγράφει η ηθοποιός μιλώντας στο «Super Κατερίνα.

«Δεν θα ήθελα να πω το όνομά του και είμαι από τους ανθρώπους που δεν συμμετείχε στις καταγγελίες. Αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται τώρα σε όλο αυτόν τον κυκεώνα που περνάει. Όλοι ξέρουμε για ποιον πρόκειται. Αισθάνθηκα ικανοποίηση που βγήκε στη φόρα. Κάποιος δεν φοβήθηκε να πει ένα όνομα ανοικτά, όπως δεν το κάνω εγώ» τονίζει.

Για τη συμμετοχή της στο Big Brother, η Σοφία Αλεξανιάν είπε: «Η ματαιοδοξία μου με κατέστρεψε και με πήγε σε αυτά τα μονοπάτια. Το καστ που ήταν μέσα ήταν ότι χειρότερο έχει υπάρξει σε ανθρώπους».