Δημήτρης Αρβανίτης: «Η Ελπίδα Νίνου φαίνεται ότι είναι συνεργός, τα ήξερε και δεν αντιδρούσε»

Δημήτρης Αρβανίτης: «Η Ελπίδα Νίνου φαίνεται ότι είναι συνεργός, τα ήξερε και δεν αντιδρούσε»

Ο σκηνοθέτης για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και τη στάση της συζύγου του

Αιχμές κατά της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη άφησε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Πρωινό» τη στάση της Ελπίδας Νίνου τόσο στην κοινή της ζωή με τον ηθοποιό, όσο και στην δίκη του τελευταίου για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

«Ο Φιλιππίδης είναι ένας αυτοκαταστροφικός τύπος, κατά τη γνώμη μου, πάντα έτσι ήταν. Ήταν επιθετικός παντού. Δεν κουνάω το δάχτυλο ότι "πρέπει να τον κρεμάσουμε", αλλά το να ξεφύγεις μια φορά είναι πολύ διαφορετικό από το να ξεφεύγεις συνέχεια. Και τώρα, δυστυχώς για αυτόν τον άνθρωπο, δεν πρόσεξε, δεν χαλιναγώγησε τον εαυτό του κι εκπλήρωσε την κακή του διάθεση», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Ελπίδα Νίνου και τον ρόλο της στην υπόθεση, λέγοντας: «Είναι ένας άνθρωπος, που προφανώς δεν έχει προσωπικότητα. Αν έχεις προσωπικότητα και έχουν συμβεί όλα αυτά, τουλάχιστον έχεις αμφιβολίες. Αυτή βγαίνει και μιλάει σαν να μην τρέχει τίποτα και σαν να μην έχει συμβεί τίποτα δίπλα της. Φαίνεται κατά τη γνώμη μου ότι είναι συνεργός, τα ήξερε και δεν αντιδρούσε».

«Αντιθέτως, κοίταζε πώς θα τα καπελώσει. Καταλαβαίνω ένα πάθος, αλλά εδώ πέρα έχουμε μια παθητική θέση δική της, που αυτό για μένα είναι τραγικό. Αυτές τις ημέρες έχει αρχίσει να γίνεται ενεργητική», συμπλήρωσε κλείνοντας ο σκηνοθέτης.