Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Πέτρος με τη συμπεριφορά του μας έκανε να αισθανόμαστε ανασφάλεια και φόβο»

Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Πέτρος με τη συμπεριφορά του μας έκανε να αισθανόμαστε ανασφάλεια και φόβο»

Ο ηθοποιός για τα βίαια ξεσπάσματα του Πέτρου Φιλιππίδη σε βάρος συναδέλφων του

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την συμπεριφορά του απέναντι στους συναδέλφους του, όπως τον ίδιο, αλλά και τον Σπύρο Μπιμπίλα, μίλησε στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος.

«Μπήκα μπροστά, για να μην πιάσει ο Πέτρος τον Σπύρο μέσα στο θέατρο. Του έκανε επίθεση, φωνάζοντας και κυνηγώντας τον Σπύρο να τον αρπάξει και δεν ξέραμε ποια θα ήταν η κατάληξη. Ο Πέτρος με τη συμπεριφορά του μας έκανε να αισθανόμαστε ανασφάλεια και φόβο, γιατί δεν ξέραμε τι θα επακολουθήσει», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ο ηθοποιός είπε στη συνέχεια: «Βεβαίως μου έχει επιτεθεί κι εμένα, με έχει χτυπήσει κατά τη διάρκεια της παράστασης, μου έχει πετάξει ένα μεγάλο τασάκι. Με έπιανε κεφαλοκλείδωμα μπαίνοντας στη σκηνή, διότι δεν δεχόταν την ανταπόκριση που μπορεί να είχε και κάποιος άλλος ηθοποιός από τον κόσμο».

Ο Γιώργος Λαμπάτος ανέφερε ένα ακόμη βίαιο ξέσπασμα του Πέτρου Φιλιππίδη, περιγράφοντας ένα περιστατικό με την συνάδελφο του Νικολέττα Βλαβιανού: «Είχε πάρα πολύ επιθετική συμπεριφορά. Την άλλη φορά πέρασε μια λάμπα πάνω από τα κεφάλια μας, με τη Νικολέττα Βλαβιανού, που καθόμασταν σε ένα καναπέ κατά την ώρα της παράστασης, που αν μας έβρισκε, θα μας είχε αφήσει στον τόπο» είπε.