Φαίη Σκορδά: «Ο τίτλος, δεν είναι θέμα ιδέας, αγαπώ το πρωινό και παρουσιάζω το πρωινό εδώ και πάρα πολλά χρόνια»

Φαίη Σκορδά: «Ο τίτλος, δεν είναι θέμα ιδέας, αγαπώ το πρωινό και παρουσιάζω το πρωινό εδώ και πάρα πολλά χρόνια»

Τι απάντησε για το αν συζήτησε με τον Γ. Λιάγκα σχετικά με τη νέα της εκπομπή

Στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις η Φαίη Σκορδά, στο πλαίσιο της συνάντησής της με τους δημοσιογράφους, σε γνωστό εστιατόριο των βορείων προαστίων.

«Ο τίτλος, δεν είναι θέμα ιδέας, αγαπώ το πρωινό και παρουσιάζω το πρωινό εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Στο Mega ήταν το "Πρωινό μου" γιατί ήταν όλη η καμπάνια τότε του Mega αυτή, Mega μου.

Μετά στον ΑΝΤ1 ήρθε το "Πρωινό" και τώρα για μένα, γιατί αυτό κάνω, παρουσιάζω πρωινές εκπομπές, οπότε πια για μένα επαγγελματικά είναι η στιγμή του πρωινού μας!», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά, σε ερώτηση για το αν συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με τη νέα της εκπομπή και τον τίτλο, απάντησε: «Τι να συζητήσω; Αν θα συνεχίσω να κάνω το πρωινό; Το "μας" μου ήρθε αμέσως, δεν το συζήτησα με κανέναν, ούτε καν με το κανάλι.

Τους είπα ότι αυτός είναι ο τίτλος. Είναι αυτό που κάνω. Θα μπορούσε να λέγεται "Πρωινό με τη Φαίη", αλλά νομίζω ότι είναι πολύ αναμενόμενο. Γενικά, για τις επαγγελματικές μου αποφάσεις έχω εμπιστοσύνη στο ένστικτό μου».