Netflix: Πόσο θα κοστίζει το «φθηνό» πακέτο με τις διαφημίσεις

Netflix: Πόσο θα κοστίζει το «φθηνό» πακέτο με τις διαφημίσεις

Σύμφωνα με το Bloomberg

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το κόστος του νέου συνδρομητικού πακέτου με διαφημίσεις που ετοιμάζει το Netflix είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η πλατφόρμα θα χρεώσει μεταξύ 7 και 9 δολάρια για το νέο αυτό «ad-tier» πακέτο, όσον αφορά τις ΗΠΑ.

Το χαμηλότερο πακέτο αυτή τη στιγμή στις Ηνωμένες Πολιτείες, προσφέρει 480p streaming και κοστίζει 9,99 δολάρια, ενώ υπάρχουν πακέτα με $15,49 και $19,99 για 1080p και 4K streaming αντίστοιχα. Το νέο πακέτο του Netflix, να σας υπενθυμίσουμε, ότι θα απευθύνεται σε εκείνους που δεν έχουν πρόβλημα να παρακολουθούν διαφημίσεις όταν βλέπουν μία σειρά ή μία ταινία και φυσικά, δε θέλουν να πληρώσουν για άλλα πακέτα.

Οι διαφημίσεις θα προβάλλονται πριν ή και κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών και το Netflix σχεδιάζει να «πουλάει» τέσσερα λεπτά (περίπου) διαφήμισης ανά ώρα, τα οποία θα είναι μικρότερα από τα 10 έως 20 λεπτά διαφημίσεων ανά ώρα που προβάλλονται από καλωδιακές εταιρίες στην Αμερική. Όσοι βάλουν αυτό το πακέτο, δε θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν «skip» αυτές τις διαφημίσεις. Επιπροσθέτως, το Netflix θέλει να βεβαιωθεί ότι οι διαφημίσεις δε θα είναι πολύ επαναλαμβανόμενες.

Να σας υπενθυμίσουμε πως τα πακέτα του Netflix στην Ελλάδα, κοστίζουν €7,99, €10,99 και €13,99. Αυτό σημαίνει ότι το νέο πακέτο με τις διαφημίσεις, θα κοστίζει περίπου 7 με 9 ευρώ. Αλλά αυτό δεν είναι ακόμη σίγουρο, καθώς δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, αλλά πληροφορίες από το Bloomberg.