Άγριος καυγάς Γεωργιάδη – Σβέρκου: «Εντάξει θα τον ρίξεις τον Μητσοτάκη, θα τον φάτε»

Άγριος καυγάς Γεωργιάδη – Σβέρκου: «Εντάξει θα τον ρίξεις τον Μητσοτάκη, θα τον φάτε»

«Δώστε του ένα τσάι να ηρεμήσει, ήρθε με τσίτα τα γκάζια»

«Φωτιά» και στα τηλεοπτικά πλατό βάζει η υπόθεση παρακολούθησης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη, με τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη να έρχεται σε λεκτική αντιπαράθεση με τον δημοσιογράφο Νίκο Σβέρκο στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή την υπόθεση της υποκλοπής στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος περίπου στο 10:00 του βίντεο:

Νίκος Σβέρκος: Αν είχε ενημερωθεί, θα είχε παραιτηθεί;

Αδωνις Γεωργιάδης: Τι έδειξε αυτή η ιστορία; Ότι υπάρχει ένα θεσμικό κενό. Αν είχε ενημερωθεί ο πρωθυπουργός θα είχε κλείσει αυτό το θεσμικό κενό.

Ν.Σ.: Πώς, πώς δηλαδή θα είχε κλείσει; Ρουσφέτι θα είχε κάνει;

Α.Γ.: Ηρεμήστε κύριε... Μα ρε παιδάκι μου δώστε του ένα τσάι να ηρεμήσει. Εντάξει πρωί πρωί Αυγούστου είναι... Εχεις έρθει εδώ πέρα με τα γκάζια τεντωμένα. Εντάξει θα τον ρίξεις τον Μητσοτάκη. Θα τον φάτε, δεν αντέχετε, θέλετε να του πάρετε την καρέκλα. Να γίνει η Ελλάδα στάχτη και μπούρμπερη για να πάρετε εσείς την εξουσία. Εντάξει, σταμάτα!

Ν.Σ.: Είναι κίνδυνος για τη Δημοκρατία.

Α.Γ.: Θέλουν τώρα να φάνε τον Μητσοτάκη και πρωί, μεσημέρι, βράδυ το μόνο που τους νοιάζει είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης.

Ν.Σ.: Είναι ζήτημα Δημοκρατίας.

Α.Γ.: Σιγά μην σε νοιάζει εσένα η Δημοκρατία! Πού ήσουνα το 2015 όταν έλεγε ο Καμμένος ότι θα κατεβάσει τον στρατό στους δρόμους. Ασε τώρα... Εσύ κύριε είσαι κομμουνιστής. Εσύ και η Δημοκρατία έχετε τόση σχέση, όσο το καλοκαίρι με το χιόνι.