Λάκης Γαβαλάς: «Χέ…κα για το σπίτι μου στη Μύκονο, δεν με ενδιαφέρει καθόλου» – Ποιο νησί προτιμάει

Λάκης Γαβαλάς: «Χέ…κα για το σπίτι μου στη Μύκονο, δεν με ενδιαφέρει καθόλου» – Ποιο νησί προτιμάει

Πλέον δε θέλει να πηγαίνει στο νησί των Ανέμων

Μύκονος τέλος για τον Λάκη Γαβαλά και πλέον προτιμάει την Πάρο. Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών ότι δε θέλει να πηγαίνει στο νησί των Ανέμων, αφού «για να συνεννοηθείς πρέπει να μιλάς αραβικά τριτοκοσμικά».

«Μύκονο δεν πάω πια, παρά μόνο αν υπάρξουν διεθνή καλέσματα, όπως ήταν αυτό των Loewe και Armani. Για ένα πράγμα, όμως, παραπονιέμαι: για το ότι δεν έχω μάθει να μιλάω αραβικά τριτοκοσμικά επειδή μόνο με τέτοια μπορείς να συνεννοηθείς πλέον στη Μύκονο» εξομολογείται ο Λάκης Γαβαλάς και λέει για τη βίλα του στη Μύκονο:

«Το σπίτι το χαίρεται Αιγύπτιος. Κανείς δεν του είπε ότι η πυραμίδα δεν είναι της μόδας, αλλά ο κύβος, γιατί μόνο σε έναν κύβο πάνω μπορώ να χορεύω 20 ώρες την ημέρα. Χέ…κα για το σπίτι στη Μύκονο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Ο Λάκης Γαβαλάς χαλαρώνει στην Πάρο: «Εδώ, όμως, στην Πάρο που βρίσκομαι, στον Αμπελά, συγκεκριμένα περνάω τέλεια στο εστιατόριο (αναφορά ονόματος εστιατορίου) με την υπέροχη κουζίνα, τη φανταστική παραλία, όπου στις 31 Ιουλίου έχουμε τον βασιλιά του κλαρίνου, τον Βασιλόπουλο».

«Στις 6 Αυγούστου έχω τα γενέθλιά μου. Γίνομαι 70 ετών και το πάρτι έχει θέμα τα ‘70s, με dj και ορχήστρες, live και διάφορες εκπλήξεις»,επισήμανε.

3
σχόλια
  1. avatar Stauroskuriakakis

    Στα τέτοια σου γαβαλα εμείς σαγαπαμε και σε πάμε αγορινα μου εσυ

  2. avatar Martha

    Mpravo re gavala giayto eisai asteri.💖💖💖💖💖👌👌👌👌👍👍👍🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️

  3. avatar Martha

    Mpravo re gavala,giayto eisai Asteri.💖💖💖👌👌🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️

Παρακαλούμε περιμένετε ...