Σάρωσαν με 39 υποψηφιότητες στα Βραβεία ΕΜΜΥ, oι σειρές «Succession» και «Barry» που προβάλλονται στα Novacinema!

Σάρωσαν με 39 υποψηφιότητες στα Βραβεία ΕΜΜΥ, oι σειρές «Succession» και «Barry» που προβάλλονται στα Novacinema!

O 3oς κύκλος και των δύο σειρών προβάλλεται αυτό το μήνα στο Novacinema4 για τους συνδρομητές Nova και Wind

Η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στα μεγαλύτερα διεθνή βραβεία, αποσπώντας 39 υποψηφιότητες στα φετινά 74α Βραβεία Emmy για τις σειρές «Succession» και «Barry» που προβάλλονται αποκλειστικά από τα κανάλια της, τα Novacinema, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό!

Η πολυβραβευμένη σειρά «Succession» του ΗΒΟ που προβάλλεται στην Ελλάδα, με τον 3ο κύκλο να προβάλλεται αυτό το μήνα αποκλειστικά στη  Nova από το Novacinema4, απέσπασε συνολικά 25 υποψηφιότητες.

Μεταξύ αυτών, οι Brian Cox και Jeremy Strong διεκδικούν το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού σε δραματική σειρά, οι J. Smith Cameron και Sarah Snook το Βραβείο του Β’ γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά και οι Nicholas Braun, Kieran Culkin και Matthew McFayden το βραβείο του Β’ ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά

Η σειρά «Barry» επίσης του HBO που προβάλλεται στην Ελλάδα αποκλειστικά στη Nova με τον 3ο κύκλο να μεταδίδεται αυτό το μήνα από το Novacinema4, απέσπασε συνολικά 14 υποψηφιότητες μεταξύ αυτών της καλύτερης κωμικής σειράς, του καλύτερου ηθοποιού για κωμική σειρά με τον Bill Hader και του Β’ ανδρικού ρόλου για κωμική σειρά με τους Anthony Carrigan και Henry Winkler

Οι σειρές είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα της ΕΟΝ On Demand, μαζί με περισσότερες από 3.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema & Novalifε διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημέρων.