Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχω ακούσει από την περασμένη σεζόν πολλά πράγματα που δεν με αγγίζουν πλέον»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχω ακούσει από την περασμένη σεζόν πολλά πράγματα που δεν με αγγίζουν πλέον»

Η παρουσιάστρια για το τέλος της εκπομπής της και της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ - Τι λέει για το επαγγελματικό της μέλλον

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά το τέλος της εκπομπής «Love it» και της συνεργασίας της με τον ΣΚΑϊ, έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend».

«Σήμερα έκλεισε ένας πολύ ωραίος κύκλος και η αλήθεια είναι ότι για όλους αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε μοιραστεί τόσες στιγμές, ήταν έντονη η φόρτιση. Η αλήθεια όμως είναι ότι είναι τόσο μεγάλη η χαρά. Μπορεί να το λέω και να ακούγεται παράξενο, αλλά είναι μεγάλη χαρά γιατί είναι ευτυχία και όμορφες στιγμές όλα αυτά που ήρθαν στο μυαλό μας, και ο τρόπος με τον οποίο έκλεισε η εκπομπή και η σεζόν και η συνεργασία με τον ΣΚΑΙ», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια είπε στη συνέχεια: «Νιώθω πάρα πολύ όμορφα, πολύ ήρεμη, πολύ χαρούμενη, πολύ γεμάτη και ευγνώμων για τους ανθρώπους που ήρθαν στη ζωή μου και για όλα αυτά που περάσαμε. Η τηλεόραση είναι κάτι το οποίο κάνουμε, είναι αντικείμενο, είναι δουλειά. Είναι όμως και κάτι που μας φέρνει πολύ κοντά και δεν είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν ωραίες σχέσεις. Για μένα είναι ένα παραπάνω γιατί έχω ακούσει από την περασμένη σεζόν πολλά πράγματα αναφορικά με τη σχέση μου με συνεργάτες που πραγματικά δεν με αγγίζουν πλέον, γιατί ξέρω τι σημαίνει αληθινές σχέσεις».

Κλείνοντας, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Το που θα βρίσκομαι του χρόνου δεν είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ ακόμα, ραντεβού τον Σεπτέμβρη».

Παρακαλούμε περιμένετε ...