Χρίστος Αντωνιάδης: Ο Θέμης Αδαμαντίδης στην δουλειά είναι πρόβατο – Ούτε παραξενιές, ούτε τίποτα

Χρίστος Αντωνιάδης: Ο Θέμης Αδαμαντίδης στην δουλειά είναι πρόβατο – Ούτε παραξενιές, ούτε τίποτα

«Οπωσδήποτε με εξέπληξε. Εγώ είμαι κατά της βίας, εννοείται, δεν το συζητάμε, όπως όλοι σας, φαντάζομαι», είπεο τραγουδιστής

Πολύ θετική άποψη για τον χαρακτήρα του Θέμη Αδαμαντίδη έχει ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Love it» μαζί με την εγκυμονούσα σύζυγό του. Ο τραγουδιστής κλήθηκε να απαντήσει και σε ερώτηση για τον συνάδελφό του σχετικά με τις καταγγελίες της Βαρβάρας Κίρκη και απλά ανέφερε την προσωπική του εμπειρία από τη συνεργασία τους.

«Με τον Θέμη Αδαμαντίδη έχουμε συνεργαστεί μια φορά, αλλά έχουμε συνυπάρξει πάρα πολλές φορές και σε πλατό και σε εκπομπές. Δεν τον ξέρω πολύ προσωπικά, στο σπίτι του δεν έχω πάει ποτέ, αλλά στη δουλειά είναι πρόβατο.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει σπίτι του, δεν παίρνω θέση, αλλά στη δουλειά είναι πρόβατο. Πολύ ήσυχος άνθρωπος, δεν παίρνεις χαμπάρι ότι είναι εκεί. Ούτε παραξενιές, ούτε τίποτα», είπε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης και ξεκαθάρισε:

«Οπωσδήποτε με εξέπληξε. Εγώ είμαι κατά της βίας, εννοείται, δεν το συζητάμε, όπως όλοι σας, φαντάζομαι. Αλλά άμα δεν ξέρεις τι ακριβώς έχει συμβεί, τι να σας πω».

Παρακαλούμε περιμένετε ...