Κώστας Φραγκολιάς: «Είδατε τη Λατινοπούλου να αναφέρεται στο όνομα της Δανάης Μπάρκα;»

Κώστας Φραγκολιάς: «Είδατε τη Λατινοπούλου να αναφέρεται στο όνομα της Δανάης Μπάρκα;»

«Στη φωτογραφία της Δανάης υπήρχαν σχόλια που επευφημούσαν μια εικόνα που δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο»

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με την Αφροδίτη Λατινοπούλου και τη Δανάη Μπάρκα απάντησε ο Κώστας Φραγκολιάς στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Η τοποθέτησή μου είχε να κάνει καθαρά με θέμα υγείας. Αυτό πιστεύω ότι ήθελε να πει και η ίδια. Όπως κατάλαβα, δεν ήθελε να σχολιάσει τη Δανάη. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι όπως θέλει, να φοράει ό,τι θέλει και να πηγαίνει όπου θέλει.

Η Λατινοπούλου επέλεξε τα σχόλια των ανθρώπων που σχολίαζαν τη Δανάη Μπάρκα και την επευφημούσαν, αυτό νομίζω ότι σχολίασε. Είδατε πουθενά να αναφερθεί στο όνομά της, στο πρόσωπό της;», είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο Κώστας Φραγκολιάς είπε επίσης: «Στη φωτογραφία της Δανάης υπήρχαν σχόλια που επευφημούσαν μια εικόνα που δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο».

2
σχόλια
  1. avatar Εμφανίσιμη

    μεν όπως και άλλες πολλές αλλά δεν πρέπει να λέει και να γράφει όλα αυτά... (Λατινοπούλου)

  2. avatar Κακός

    "συνήγορος" Λατινοπούλου. Αρκετά... Και μ'αυτήν και όλους αυτούς (π.χ Φραγκολιάς) που κάνουν τέτοια "ευφυή" σχόλια... Ποιος είναι αυτός... Ντροπή. Προκλητικό και αγενέστατο το σχόλιο. Τρομάρα τους!.. Και σιγά την "ωραία" Λατινοπούλου... Μίλησε και ο άλλος "ωραίος" για να την υπερασπιστεί; Χα χα

Παρακαλούμε περιμένετε ...