Ελεονώρα Μελέτη κατά Μαρίας Κίτσου: «Είμαι θυμωμένη, δεν είμαστε όλοι όρνια»

Ελεονώρα Μελέτη κατά Μαρίας Κίτσου: «Είμαι θυμωμένη, δεν είμαστε όλοι όρνια»

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της έκανε λόγο για «όρνια» στα πάνελ εκπομπών

Εκνευρισμένη ήταν σήμερα στην εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη με τις χθεσινές δηλώσεις που έκανε η Μαρία Κίτσου, η οποία ανέφερε, πως ήταν δύσκολο αυτό που έζησε με τα media τα τελευταίο διάστημα, με το να σχολιάζονται στα πάνελ εκπομπών όσα λέγονται.

«Είμαι πραγματικά θυμωμένη με την Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει, ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια, να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν, δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως και εκείνη θεωρεί, ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της δεν την αφορά, όπου όμως να της πω, να μην το παίρνει και τόσο πολύ προσωπικά, γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σήριαλ, που τρία χρόνια σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Ήταν ηθοποιός και πριν, απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε, γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε μικρά θεατράκια της Αθήνας και ήταν λογικό να μη συνοδεύεται με τέτοια έκθεση το επάγγελμα του ηθοποιού, αλλά δεν πρέπει να αφορίζουμε έτσι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις σχολιαστικές εκπομπές. Μην εκθέτεις και μην χαρακτηρίζεις, δεν είμαστε όλοι όρνια ρε φίλε. Δεν μου αρέσει αυτή η υπεργενίκευση» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

1
σχόλιο
  1. avatar Μελέτη

    σιωπή. Δεν δικαιούσαι να μιλάς ξανά και ξανά και με επιδεικτικότητα, για πράγματα που δεν ξέρεις... Είτε για Μ. Κίτσου ή άλλους και άλλα

Παρακαλούμε περιμένετε ...