Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μην μου κουνιέσαι. Δεν μπορείς να μου λες ότι είναι λάθος και να μην μπορώ να στο πω»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μην μου κουνιέσαι. Δεν μπορείς να μου λες ότι είναι λάθος και να μην μπορώ να στο πω»

Απίστευτη ένταση για την υπόθεση της Πάτρας

Για τις ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση στην Πάτρα συζητούσαν στο «Super Κατερίνα» κι η ένταση δεν άργησε να έρθει στο πλατό της εκπομπής. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε πως η χθεσινή εκπομπή βασίστηκε στο γεγονός οι ιατρικές γνωματεύσεις των ιατροδικαστών ήταν λανθασμένες με την Χρίσλα Γεωργακοπούλου και τον Γιάννη Πουλόπουλο να έχουν αντίθετη άποψη.

Α.Μ.: Οι παλιοί ιατροδικαστές ενδέχεται να ελεγχθούν από τη δικαιοσύνη.

Χ.Γ.: Το πρόσφατες ιατροδικαστικές έρευνες, γνωματεύσεις δεν ισχύει. Οι άνθρωποι, που μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν όλη την εξέταση, ήταν οι άνθρωποι…

Α.Μ.: Όλη μας η χθεσινή εκπομπή στηρίχτηκε από το ότι είναι λανθασμένες μέχρι…

Γ.Π.: Αυτό θα το κρίνουν στο δικαστήριο οι αρμόδιοι.

Α.Μ.: Ε τότε να μη μιλώ, αν είναι να το κρίνει το δικαστήριο… Έχουμε κοινό τόπο από ιατροδικαστές; Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω. Έχουμε κοινό τόπο ότι έγιναν ιατροδικαστικά λάθη;

Γ.Π.: Όχι, δεν υπάρχει αυτό που λες. Το λάθη δεν μπορεί να το λέει κανείς, υπάρχουν απόψεις.

Α.Μ.: Μόνο στο μυαλό σου.

Γ.Π.: Εγώ διαχωρίζω τη θέση μου, δεν θεωρώ ότι είναι λάθη αλλά διαφορετικές απόψεις. Για αυτό κι εγώ λέω, αν μου επιτρέψετε ποτέ να ολοκληρώσω κι εγώ, ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις γιατί υπάρχουν επιστήμονες.

Χ.Γ.: Δεν υπάρχει προχειρότητα εδώ, είναι λάθος η λέξη.

Α.Μ.: Λάθος είναι αυτά που λέτε εσείς. Μην μου κουνιέσαι. Δεν μπορείς να μου λες ότι είναι λάθος και να μην μπορώ να στο πω. Ήταν λάθος οι εκτιμήσεις, ελλιπείς και γραφειοκρατικές.