«Κλείδωσε» το δίδυμο Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου στον ΣΚΑΪ – Πρόβλημα για… Queen Dina

«Κλείδωσε» το δίδυμο Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου στον ΣΚΑΪ – Πρόβλημα για… Queen Dina

Πώς διαμορφώνονται οι ισορροπίες στο κανάλι του Φαλήρου

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πώς έχουμε στην εκπομπή «My Style Rocks» της επόμενης σεζόν, καθώς πλέον η παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δεν είναι καθόλου σίγουρο. Το αντίθετο θα έλεγε κανείς, δηλαδή ότι έχει πρόβλημα στον ΣΚΑΪ η... Queen Dina, έπειτα τις αφίξεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου στο κανάλι του Φαλήρου.

Αρχικά, οι κουβέντες είχαν να κάνουν με το Love Island και μια άλλη εκπομπή στο δεύτερο μισό για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, και κριτική επιτροπή στο My Style Rocks για την Έλενα Χριστοπούλου. Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του zappit, πραγματοποιήθηκε ένα δείπνο των δύο κυριών με υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού. Εκείνη τη βραδιά φαίνεται πως κλείδωσε η συνεργασία και των δυο με το κανάλι, με την πρόταση να βρεθούν μαζί στο My Style Rocks, η μία παρουσιάστρια και η άλλη κριτής. Μάλιστα, ακολούθησε άλλη μια συνάντηση των τριών.

Κι εκεί ξεκινούν τα εμπόδια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια, για να μπορέσει να βρεθεί με δική της εκπομπή το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να καταφέρει να υπερβεί τη διάθεση του ΣΚΑΪ για ενημερωτική εκπομπή μετά τις 10 μέχρι τις. 14:00, αλλά και την πιθανή μετακίνηση του Dot στη μεσημεριανή ζώνη, στο κενό που αφήνουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα.

Οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο ίδιο σάιτ είναι πως πολύ δύσκολα ο ΣΚΑΪ θα προχωρήσει σε νέα ψυχαγωγική εκπομπή το ΣΚ, έτσι όπως την φαντάζεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Παρ’ όλα αυτά, το κανάλι δεν αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του σύντομα για τις προθέσεις του και όλα τα ενδεχόμενα θα πρέπει να θεωρηθούν πιθανά