Γιώργος Ταλάντσεβ: Ο Σπύρος Μαρτίκας κοιμόταν και σκεφτόταν τι θα πει στο συμβούλιο του Survivor

Γιώργος Ταλάντσεβ: Ο Σπύρος Μαρτίκας κοιμόταν και σκεφτόταν τι θα πει στο συμβούλιο του Survivor

«Προσπαθούσα να ιντριγκάρω τον Άρη Σοϊλέδη όταν του είπα ότι έχει έπαρση»

Τελικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ δεν κατάφερε να παραμείνει στο Survivor, για το οποίο μίλησε στην εκπομπή Love It. Ο πρώην παίκτης του realityαναφέρθηκε σε όλες τις προσωπικότητες του ριάλιτι επιβίωσης και όχι μόνο για τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Έφτασα εκεί που έφτασα. Βγήκα στον τάκο με τρεις παίκτες που ήταν θεωρητικά πολύ δημοφιλείς. Η Ασημίνα έχει έναν Χρήστο Δάντη, ο Στάθης έχει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μπορεί να τον υποστηρίζει απ’ έξω. Ο κόσμος γουστάρει τον Σπύρο Μαρτίκα. Πίστευα ότι αν δεν αποχωρούσα εγώ θα έφευγε ο Σπύρος μετά από τόσες φορές που βρέθηκε υποψήφιος», επισήμανε.

«Ο Άρης είναι ένας παίκτης που έχει ήδη αρκετή δημοσιότητα και ένα αρκετά διαφορετικό συμβόλαιο, όμως θα ήταν ωραίο ένα λαϊκό κορίτσι και μια αγωνίστρια στη ζωή της, όπως η Μαίη να καταφέρει να πάρει αυτό το έπαθλο» τόνισε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι μία πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα, ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, ο οποίος έχει προσφέρει σίγουρα πολύ γέλιο, έχει δώσει τρομερό reality. Κοιμόταν και σκεφτόταν τι θα πει στο Συμβούλιο, δούλευε στο Survivor, το γούσταρε και έπαιζε το παιχνίδι. Ο άνθρωπος θα μπορούσε να πάει για Δήμαρχος. Μπράβο του!», είπε.

«Ταίριαξα λίγο περισσότερο με τον Άρη, γιατί είχαμε κάποια κοινά ενδιαφέροντα. Είμαστε και οι δύο ανταγωνιστικοί, δεν ξέρουμε να χάνουμε. Πάντα υπήρχε κόντρα στα αγωνίσματα. Έπρεπε να δούμε ποιος είναι ο «Alpha Male». Προσπαθούσα να ιντριγκάρω τον Άρη όταν του είπα ότι έχει έπαρση», επισήμανε ο Ταλάντσεβ.

«Με στιγμάτισε η επικοινωνία με τον έξω κόσμο, με πονάει ακόμα. Ήταν μια στιγμή αδυναμίας, όταν βλέπεις έναν ντόπιο με κινητό. Ξέρεις ισπανικά, λυγίζεις και λες μήπως μπορώ να το εκμεταλλευτώ και να παρακάμψω κάποιες αρχές του παιχνιδιού. Ήθελα να μεταφέρει σε αγαπημένα μου πρόσωπα ότι είμαι καλά» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.