Γιώργος Λιάγκας: «Όταν βγήκε εφημερίδα με εξώφυλλο “ο Λιάγκας είναι χοντρός”, δεν βγήκε κανείς να πει ότι είναι λάθος»

Γιώργος Λιάγκας: «Όταν βγήκε εφημερίδα με εξώφυλλο “ο Λιάγκας είναι χοντρός”, δεν βγήκε κανείς να πει ότι είναι λάθος»

«Ποιος ορίζει τι είναι όμορφο;», αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά

Η ανάρτηση που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα πυροδότησε μια σειρά από σχόλια και εξελίξεις και έτσι το θέμα έφτασε προς συζήτηση και στο «Πρωινό».

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκαν σχετικά, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Μάλιστα, κάποια στιγμή οι τόνοι ανέβηκαν πολύ.

«Η Δανάη Μπάρκα απάντησε εξαιρετικά. Την βλέπεις σε μια φωτογραφία που κάνει τις διακοπές της στην θάλασσα. Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου στην κ. Λατινοπούλου, το έχω κάνει στο παρελθόν και μάλλον δεν είχε και νόημα, δεν κατάλαβε τίποτα. Έτυχε να δει μια φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα και την ενοχλεί και χρειάζεται να κάνει ανάλυση. Ποιος ορίζει το τέλειο; Ποιος ορίζει τι είναι όμορφο;», αναρωτήθηκε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε: «Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ για όλο αυτό το κύμα στήριξης στην Δανάη Μπάρκα και προφανώς είμαστε όλοι οι λογικοί άνθρωποι μαζί της. Αυτό όμως να γίνεται προς όλους, να μη γίνεται μόνο -ορθώς- για τη Δανάη Μπάρκα».

Τότε η Φαίη Σκορδά επισήμανε: «Δεν είμαστε υπέρ κανενός. Είμαστε κατά αυτών που παίρνουν μια φωτογραφία ενός ανθρώπου από την παραλία και έχουν να πουν κάτι και να σχολιάσουν. Άμα είναι να το πάμε έτσι -δεν θέλω να γίνω κακιά- να σχολιάσουμε και τον κ. Μπογδάνο και την κ. Λατινοπούλου για αυτό που βλέπουμε».

 

«Όταν υπήρχε εφημερίδα που βγήκε με εξώφυλλο «Ο Λιάγκας είναι χοντρός», δεν βγήκε κανείς να πει ότι είναι λάθος. Κανένας. Τώρα μπράβο για την ευαισθησία που δείχνουμε όλοι μας για την κ. Μπάρκα. Και συμφωνώ και προσυπογράφω. Αλλά να την δείχνουμε προς όλους την ευαισθησία αυτή, όχι επιλεκτικά», είπε ο παρουσιαστής.