Βαγγέλης Περρής: Τα μυαλά του Δημήτρη Ουγγαρέζου έχουν πάρει αέρα δίπλα στην Μενεγάκη

Βαγγέλης Περρής: Τα μυαλά του Δημήτρη Ουγγαρέζου έχουν πάρει αέρα δίπλα στην Μενεγάκη

«Σε περίπτωση που χώριζαν τηλεοπτικά Γιώργος και Φαίη δε θα επέλεγα κανέναν»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε ο Βαγγέλης Περρής για τη φετινή τηλεοπτική πορεία των παρουσιαστών.

«Ο Δημήτρης μας λείπει, εμείς δεν του λείπουμε. Αυτό έχω να το νιώσω από 14 χρονών, που είχα ερωτευτεί. Μια συμμαθήτριά μου έφυγε γιατί πήρε μετάθεση ο πατέρας της και γύρισε και δεν θυμόταν το όνομά μου. Ο Ουγγαρέζος είναι η συμμαθήτριά μου. Είμαι σίγουρος ότι ήδη δεν μου μιλά, έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα και δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη νιώθει ότι πλέον είναι κλασικός παρουσιαστής. Αυτόν τον έχει αλλάξει σαν άνθρωπο».

Για το Όλα Γκουντ είπε: «Ίσως να είναι η κατάρα του Όλα. Δεν έκατσε αυτή η εκπομπή και πολλές φορές δεν άπτονται των ικανοτήτων του παρουσιαστή. Ο Γκουντάρας σαν δεύτερος έχει διακριθεί κι έχει κάνει σπουδαία πράγματα και σαν πρώτος ήταν στο ύψος των περιστάσεων. Η ίδια απόδοση, αν είχε διαφορετικά νούμερα, θα λέγαμε ότι είναι κορυφαίος. Τώρα τα νούμερα είναι προβληματικά και δεν πρέπει αν τον ρίξουμε στον καιάδα. Έχει ικανότητες και το ίδιο κι η σύζυγός του. Ψυχανεμίζομαι ότι θα γυρίσει στην Κατερίνα Καινούργιου και θα είναι καλό για την ίδια».

«Η Ιωάννα Μαλέσκου θα ήθελα να με είχε διαψεύσει αλλά με επιβεβαίωσε. Δεν ήταν δύσκολο να προβλέψεις αυτό που συνέβη κι απλή ανάλυση των δεδομένων, που δεν ήταν υπέρ της» Απαντώντας, τέλος, στις φήμες που θέλουν τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα να τραβούν του χρόνου ξεχωριστούς τηλεοπτικούς δρόμους, ο Βαγγέλης Περρής είπε ότι «Νομίζω ότι αυτό αφορά σε εκείνους και στο κανάλι, το κανάλι θα κάνει την επιλογή, και φαντάζομαι ότι θα μετρήσει η απόδοση στα νούμερα της εκπομπής φέτος . Δεν ξέρω αν είναι στις προτεραιότητές μου να συνεχίσω στην πρωινή ζώνη. Σε περίπτωση που χώριζαν τηλεοπτικά Γιώργος και Φαίη δε θα επέλεγα κανέναν, παρόλο που έχω πολύ καλή σχέση και με τους δύο».