Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Η Βρισηίδα με κατηγορούσε με τον χειρότερο τρόπο»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Η Βρισηίδα με κατηγορούσε με τον χειρότερο τρόπο»

Τι είπε η πρώην παίκτρια του Survivor για συμπαίκτες της

Για όλους και για όλα στο Survivor μίλησε μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην εκπομπή Love It.

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα. Μίλησα και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω μια αγωγή, ώστε να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι είναι καλύτερο για εμένα το να μην ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας», είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για την αποχώρησή της από το Survivor.

Για τον Τάκη Καραγκούνια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανέφερε: «Ο Τάκης σίγουρα, θεωρώ, ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανός να κάνει τα πάντα, προκειμένου να μείνει στο Survivor. Προκαλεί τους πάντες, τους προκαλεί λεκτικά και το χειρότερο είναι, ότι τους προκαλεί και off camera, ώστε on camera να εκραγούν και ο ίδιος να θυματοποιηθεί».

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε επίσης: «Η Βρισηίδα σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει πάρα πολύ καλή και πάρα πολύ γλυκιά, ενώ θεωρώ, ότι δεν είναι στην πραγματικότητα. Ξαφνικά άρχισε να με κατηγορεί με τον χειρότερο τρόπο. Ευτυχώς η Μυριέλλα κατάλαβε το λάθος της και ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη μετανιωμένη».

Για την Ασημίνα είπε ότι η συμπεριφορά της, της δείχνει έναν άνθρωπο διπρόσωπο και ανέφερε συγεκριμένα, ότι ενώ έλεγε ότι ο Καταούνης είναι αδελφός της, πίσω από την πλάτη του έλεγε στους υπόλοιπους, να μην τον εμπιστεύονται. Για τον Μαρτίκα είπε, ότι πιστεύει, πώς έχει αληθινά συναισθήματα για την Βρησιήδα, αλλά διατήρησε τις επιφυλάξεις της.

Για τον Άρη Σοϊλέδη, αφού είπε ότι ήταν λάθος αυτό που έκανε με το τηλέφωνο, ανέφερε ότι θα ήθελε να τον δει στον τελικό με τον Στάθη ή τον Νίκο ή την Σταυρούλα.