Έξαλλος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Το κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει

Έξαλλος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Το κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει

Μίλησε με αφορμή το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του τελικού της Eurovision 2022

Αφορμή να μιλήσει και επί προσωπικού πήρε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος από το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022. Μίλησε μέσα από τον αέρα του Love It στον ΣΚΑΪ.

«Θα φύγω από το σκέλος που είδα να σχολιάζουν όλοι αν έκανε καλά ή όχι. Ήθελε να απαντήσει σε κάτι προσωπικό και απάντησε. Εμένα αυτό που πάντα με ενοχλεί είναι η υποκρισία και πιστεύω, παρότι έχουμε χρόνια να συναντηθούμε με τον Γιώργο, θα συμφωνήσει πολύ με αυτό που θα πω. Δεν μπορώ την υποκρισία και πολλές φορές με βλέπουν να γίνομαι έξαλλος σε συνεντεύξεις ή όταν συμμετέχω σε εκπομπές. Δεν μπορώ την υποκρισία πολλών τεράτων, κυριολεκτικά, που κυκλοφορούν στα social media. Να δίνουν συγχαρητήρια με tweets στον Γιώργο Καπουτζίδη ενώ είναι τα ίδια τέρατα που, αν ο Γιώργος Καπουτζίδης έγραφε κάτι που δεν θα τους άρεσε, το «κακιά αδελφή» θα ήταν light», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και συνέχισε:

«Το λέω αυτό κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλώτρια. Όσες φορές έχω πει κάτι, το οποίο για κάποιο λόγο δεν αρέσει, το κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει και γενικά έχουν μια τάση να λένε τέρατα στους ανθρώπους που δεν έχουν κρύψει τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό.

Ακριβώς για να τα λέμε αυτά τα πράγματα και για να τα επιλύσουμε, πρέπει να κράζουμε και εμείς με τη σειρά μας αυτούς που κράζουν και μετά το παίζουν όπου πάει το ρεύμα. Όχι υποκρισία».

Παρακαλούμε περιμένετε ...