Σαλίνα Γαβαλά: Με παρενόχλησε σεξουαλικά στα 17 μου άνδρας από τον χώρο της μουσικής

Σαλίνα Γαβαλά: Με παρενόχλησε σεξουαλικά στα 17 μου άνδρας από τον χώρο της μουσικής

Ο άνθρωπος αυτός καταγγέλθηκε αργότερα από άλλες κοπέλες και οδηγήθηκε στη φυλακή, όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια και ηθοποιός

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε ηλικία 17 ετών από άνθρωπο από το χώρο της μουσικής μίλησε στην εκπομπή «Love It» η τραγουδίστρια και ηθοποιός Σαλίνα Γαβαλά.

«Ήμουν τυχερή, γιατί για κάποιον λόγο, έχω μια αυστηρότητα ενδεχομένως και κατάφερα να χειριστώ κάποιες καταστάσεις με έναν τρόπο. Έχω υπάρξει κατά κάποιον τρόπο... δεν θέλω να πω θύμα, γιατί δεν μου αρέσει αυτή η λέξη και δεν το κουβαλάω σαν τραύμα. Έζησα όμως, περίεργες καταστάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, περιέγραψε ένα περιστατικό που της είχε τύχει, με έναν άνδρα από τον χώρο της μουσικής. «Ήμουν 17 χρονών στην Κύπρο και με παρενόχλησε. Δεν το συνέχισα σε καταγγελία, αλλά μετά από χρόνια αυτός ο άνθρωπος το πλήρωσε, γιατί τον κατήγγειλαν άλλες κοπέλες. Δεν ήταν του θεατρικού, αλλά του μουσικού χώρου. Στην Κύπρο είναι γνωστή η ιστορία του συγκεκριμένου ανθρώπου, έκανε φυλακή μετά από μερικά χρόνια», δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε πως παρά τις δύσκολες αυτές καταστάσεις, δεν κουβαλάει κανένα ψυχικό τραύμα. «Δεν κουβαλάω τραύματα, όσα τραύματα υπάρχουν, τα δηλώνω κι αυτή είναι η ψυχοθεραπεία μου», εξήγησε η Σαλίνα Γαβαλά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...