Κώστας Κωστόπουλος: Τι όρο έχει στο συμβόλαιό του με τον «Σασμό»

Κώστας Κωστόπουλος: Τι όρο έχει στο συμβόλαιό του με τον «Σασμό»

Ο σκηνοθέτης παραιτήθηκε μετά την καταγγελία

Ο Κώστας Κωστόπουλος μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ενημέρωσε τους θαυμαστές του «Σασμού» πως παραιτείται από την σειρά.

Ο Κώστας Κωστόπουλος του «Σασμού», με το κείμενο που δημοσίευσε ανέφερε πως γνωρίζει την ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου η οποία κατήγγειλε πως έχει πέσει θύμα βιασμού από σκηνοθέτη.

Ο Βαγγέλης Περρής, το πρωί της Παρασκευής (06/05), μέσα από τον «αέρα» του «Πρωινού» αναφέρθηκε στον όρο που είχε στο συμβόλαιό του ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος με την σειρά «Σασμός».

«Τα συμβόλαια που υπογράφουν οι παράγοντες των μεγάλων παραγωγών που επενδύουν τα κανάλια, πλέον, δεν είναι όπως τα γνωρίζαμε μέχρι πέρυσι. Έχει μεσολαβήσει το κίνημα #metoo και μπαίνει ο όρος ότι σε περίπτωση που εμπλακεί το όνομα, μέχρι η υπόθεση να διαλευκανθεί, όποιος είναι σχετικός με την καταγγελία δεν μπορεί να συνεχίσει να συνεργάζεται με κανάλι ή εταιρεία παραγωγής. Ένα τέτοιο συμβόλαιο έχει υπογραφεί. Ήταν παραίτηση πριν μπει σε εφαρμογή ο όρος που έχει υπογράψει», είπε ο Βαγγέλης Περρής.