Αργύρης Αγγέλου: Έφτασα 54 κιλά και μια μέρα στο θέατρο έτσι απλά έπεσα κάτω

Αργύρης Αγγέλου: Έφτασα 54 κιλά και μια μέρα στο θέατρο έτσι απλά έπεσα κάτω

«Πήγα στο σπίτι του Γιώργου Καπουτζίδη και με που άνοιξε την πόρτα, πέφτω κάτω»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» βρέθηκε ο Αργύρης Αγγέλου, με τον δημοφιλή ηθοποιό να αναφέρεται σε μια περίοδο που δεν πρόσεχε ιδιαίτερα τον εαυτό του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε σωματική αδυναμία και να λιποθυμά.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά πως «αναγκάστηκα κάποια στιγμή να με φροντίσω, δεν το έκανα συνειδητά. Δηλαδή, αφού μάλλον δεν το αντιλήφθηκα μόνος μου, ήρθαν τα πράγματα έτσι, που μου έδωσαν να καταλάβω, ότι πρέπει να με φροντίσω. Πρέπει να ήταν το 2011 και σήμερα μοιάζει σαν μια γλυκιά ανάμνηση κάπου στο παρελθόν».

«Δούλευα πάρα πολύ, το φαγητό τότε δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση, γιατί δεν προλάβαινα. Όλα αυτά μαζί, συν την πίεση και το άγχος, ο οργανισμός ήρθε κάποια στιγμή και έπαθε υπερκόπωση. Κάποια στιγμή, χωρίς να το καταλάβω, χάθηκε η μπάλα. Έφτασα 54 κιλά. και μια μέρα στο θέατρο, έτσι απλά, έπεσα κάτω» συμπλήρωσε.

«Είχα 40 πυρετό, αδυναμία και σχεδόν δεν μπορούσα να περπατήσω. Δεν θυμάμαι πως με φώτισε ο Θεός… Με πήρε ο Γιώργος Καπουτζίδης τηλέφωνο και μου είπε να περάσω από το σπίτι του, γιατί είχε πέσει σύρμα, πως κάτι δεν πάει καλά. Ούτε θυμάμαι πως οδήγησα να πάω και με το που ανοίγει την πόρτα, πέφτω κάτω» περιέγραψε ο Αργύρης Αγγέλου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...