Πώς αντέδρασαν Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Γιάννης Μπούτος για την ομοιότητά τους

Πώς αντέδρασαν Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Γιάννης Μπούτος για την ομοιότητά τους

Ο ηθοποιός άφησε άναυδο με την ατάκα του τον συνεργάτη της Μάριον Μιχελιδάκη

Γέλασαν με την ψυχή του, μιας και ήρθαν... αντιμέτωποι, ενώ πολλοί θεωρούν ότι μοιάζαν σαν δύο σταγόνες νερό. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Γιάννης Μπούτος έχουν εκπληκτική ομοιότητα και έχει αξία ο τρόπος που αντέδρασαν στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» στο Open.

Ο δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό παράθυρο και όταν δίπλα του εμφανίστηκε ο συνεργάτης της Μάριον Μιχελιδάκη, τότε όλοι ξέσπασαν στα γέλια. «Χωρίς παρεξήγηση, μου έχουν πει ότι μοιάζουμε στο look. Δεν έχετε εικόνα τώρα αλλά στα παράθυρα που μας βλέπω», είπε χαμογελώντας ο Γιάννης Μπούτος, τονίζοντας ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του ηθοποιού.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος γέλασε και σχολίασε: «Τιμή μου, τιμή μου που μοιάζουμε».

«Ζήσαμε ένα Διονυσιακό Πάσχα παρέα με γνωστούς και αγνώστους», είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην εκπομπή για τις γιορτές και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως δεν είναι πολύ ενεργός στα social. Ακόμα, ο ταλαντούχος ηθοποιός, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης», είπε πως τον θυμώνει η βλακεία του κόσμου, ενώ αναφέρθηκε και στις εκλόγές της Γαλλίας.