Λάκης Λαζόπουλος: Είπα ψέματα ότι θυμόμουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου από την παράσταση στην Πάτρα

Λάκης Λαζόπουλος: Είπα ψέματα ότι θυμόμουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου από την παράσταση στην Πάτρα

Για ποιο λόγο έκανε αυτή την... παρασπονδία ο δημοφιλής καλλιτέχνης

Τους πάντες απασχολεί ο θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα κι αυτό φάνηκε από το πρώτο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και παίχτηκε σήμερα στον Alpha, ενώ όπως είπε η Κατερίνα Καινούργιου όλη η συνέντευξη θα μεταδοθεί τη Μεγάλη Τετάρτη. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για την υπόθεση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και εξήγησε τον λόγο που είπε ψέματα ότι την θυμόταν από μια παράστασή του στην Πάτρα.

«Μου κάνει εντύπωση που παρουσιάζονται πολλές μορφές του χαρακτήρα της. Αποκάλυψε τους υπό εαυτούς του Έλληνα και ο καθένας ότι φαντάζεται θα το χρεώσει εκεί. Πώς γίνεται να είναι τόσο παρορμητική και τόσο μεθοδική ταυτόχρονα; Δεν μπορούμε να οδηγηθούμε σε κανένα ασφαλές συμπέρασμα. Μπορεί η ίδια να τα έχει κάνει όλα, αλλά και η κοινωνία καταφεύγει σε αδιέξοδο.

Ο καθένας που κάνει το χειρότερο πράγμα, έχει δικαιολογίες μέσα του. Για ποιο λόγο γεννάει τρία παιδιά, τα μεγαλώνει για να τα σκοτώσει; Έχει σχέση με αυτά που λέγονται, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το κίνητρο. Πιθανόν κάποια στιγμή πήγε να χάσει κάτι μεγαλύτερο για εκείνη και θυσίασε τα παιδιά της. Αν αγαπά τον Μάνο μπορεί να θυσίασε τα παιδιά της για να τον κρατήσει. Θα μελετηθεί η συμπεριφορά της όταν ανοίξει τα χαρτιά της, αλλά και η συμπεριφορά του κόσμου», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και συνέχισε ως εξής:

«Αν έκανα σάτιρα, δεν θα έκανα χιούμορ με αυτό το θέμα. Μπορεί να έλεγα ένα τραγουδάκι αργότερα. Θα ρωτούσα μια μάνα στο στούντιο τι νιώθει γι’ αυτό το θέμα. Η Ρούλα και ο Μάνος κρύβουν κάτι, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι φωτογραφίες της Ρούλας και του Μάνου με τα παιδιά δείχνουν συναισθηματική σχέση. Στη σκηνή με το παιδί, βλέπει το παιδί σαν διαφημιστικό. Ο ναρκισσισμός σκοτώνει οποιοδήποτε συναίσθημα, θέλει να ξεχωρίσει. Η Ρούλα τού ανέπτυξε τον ναρκισσισμό, γιατί τον ερωτεύτηκε.

Είπα ψέματα ότι θυμόμουν τη Ρούλα από την παράσταση στην Πάτρα, με την έννοια ότι σε λίγο θα πούμε διάφορα για την Πισπιρίγκου, είναι εύκολο να το πιστέψεις. Η μόνη απόδειξη είναι γιατί έκανε αυτή την πράξη. Δεν θα μπορούσε να πει του Μάνου ότι το έχει κάνει, γιατί δεν ξέρει αν θα την αποδεχόταν. Δεν παύει η στεναχώρια επειδή πας στα μπουζούκια».

Παρακαλούμε περιμένετε ...