Κώστας Καζάκος: Δεν μπορείς να έρχεσαι στη δουλειά και να κάνεις κακό στους άλλους

Κώστας Καζάκος: Δεν μπορείς να έρχεσαι στη δουλειά και να κάνεις κακό στους άλλους

«Όχι, φιλαράκι δεν γίνεται όσο ταλέντο και να έχεις. Τράβα, δρόμο»

Αρκετά καυστικός ήταν ο Κώστας Καζάκος για τη συμπεριφορά των συναδέλφων του, ηθοποιών, όσο αφορά τη συμπεριφορά τους στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο MEGA. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε εοπίσης για την πιο προβληματική συνεργασία που είχε με συνάδελφό τουμέχρι σήμερα εστιάζοντας στον σεβασμό που πρέπει να πρωταγωνιστεί στον θεατρικό χώρο.

«Μού έχει τύχει προβληματική συνεργασία με έναν συνάδελφο, μια φορά, ο οποίος δεν… Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου… Άλλα ντ’ άλλων… Δεν γινόταν όμως να κατέβει το έργο. Το βλέπεις και λες, εντάξει, το σημειώνουμε και αυτόν θα τον βλέπουμε και θα φεύγουμε.

Πρέπει να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα στους συναδέλφους και ανάμεσα σε σκηνοθέτες και ηθοποιούς, που εκεί να δεις τι γίνεται! Δηλαδή ακόμα και πολλοί συνάδελφοι που γίνονται σκηνοθέτες και από αυτούς δεν το περιμένεις. Λες, «ρε είσαι ηθοποιός, έγινες σκηνοθέτης και φέρεσαι έτσι στους ηθοποιούς; Πόσο ηλίθιος είσαι;». Απλά», είπε ο Κώστας Καζάκος και ήταν κατηγορηματικός:

«Δεν μπορείς να έρχεσαι στη δουλειά και να κάνεις κακό σε άλλους ανθρώπους. Όχι, φιλαράκι δεν γίνεται όσο ταλέντο και να έχεις. Τράβα, δρόμο».