Άγριος καυγάς Βαρεμένου – Ψαριανού στον ΣΚΑΪ για τα «πουτινόσκυλα»

Άγριος καυγάς Βαρεμένου – Ψαριανού στον ΣΚΑΪ για τα «πουτινόσκυλα»

Η ειρωνεία για το όνομά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Άγριος καυγάς ξέσπασε στον αέρα του ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και τον Γρηγόρη Ψαριανό. Αιτία η ατάκα του δεύτερου για τα «πουτινόσκυλα που έχει γεμίσει η Ελλάδα».

Ο Γιώργος Βαρεμένος ανέφερε ότι «ο κ. Ψαριανός είπε ότι η Έλενα Ακρίτα είναι άθλιο "πουτινόσκυλο" και θα καθίσω εγώ να συζητώ σε αυτή τη βάση; Δεν το συζητώ».

Ο κ. Βαρεμένος έλαβε την «πληρωμένη» απάντηση του κ. Ψαριανού, ο οποίος απάντησε δηκτικά κάνοντας σχόλιο για το όνομα του συνομιλητή του. «Κύριε Βαρεμένε γιατί δικαιώνετε το όνομά σας; Αυτά που λέτε είναι χοντρά ψεύδη. Πότε είπα εγώ την κυρία έτσι;».

Ο Γιώργος Βαρεμένος εν εξάλλω φώναζε ότι «δεν είναι αυτός διάλογος», επαναλαμβάνοντας συνεχώς τη λέξη «έλεος» με τους παρουσιαστές της εκπομπής «Σήμερα» να προσπαθούν μάταια να τους επαναφέρουν.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός τόνισε ότι «ποτέ δεν έγραψα εγώ "πουτινόσκυλο". Είναι γεμάτη η Ελλάδα "πουτινόσκυλα", υπάρχει μεγάλη χρηματοδότηση στην Ελλάδα από τον Πούτιν και τα ρωσικά "πουτινόσκυλα" και θα αποδειχθεί αυτό. Αυτό συνέβη και στην Αμερική με τον Τραμπ, στην Αγγλία με το Brexit, ενδεχομένως και στην Γαλλία με την Λεπέν. Στην Ευρώπη έχουμε επενδύσει σε ευρωπαϊκά "πουτινόσκυλα". Για την εν λόγω κυρία πού είναι αυτό που είπε ο κ. Βαρεμένος;».

Ο Γιώργος Βαρεμένος τον ρώτησε αν ισχύει τελικά ή όχι, με τον Γρηγόρη Ψαριανό να λέει στον κ. Βαρεμένο ότι «ξεκίνησες προσωπική επίθεση εναντίον μου. Είναι ντροπή».