Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα καλλιστεία όπου συμμετείχα

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα καλλιστεία όπου συμμετείχα

«Δεν ορίζουν ούτε καθορίζουν την πορεία και την προσωπικότητα μου»

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε σήμερα στον αέρα του «Love it» για πρώτη φορά, για την περίοδο που πήγε στα Καλλιστεία Κρήτης και όπως εξήγησε, δεν της αρέσει να μιλάει για το συγκεκριμένο γεγονός, καθώς τότε ήταν «μια άλλη κοπέλα».

«Δεν είναι καλό να θέλεις να είσαι αφοριστικός ή να βγάζεις τελείως από τη ζωή σου αυτό το κομμάτι. Εγώ παραδείγματος χάριν δεν θέλω να μιλάω για τα καλλιστεία που ήμουν κοριτσάκι, το 2013. Ήμουν μια άλλη κοπέλα, άλλες οι προσλαμβάνουσες μου, χωρίς να σημαίνει ότι έχω κάτι με τον θεσμό των καλλιστείων. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα Καλλιστεία, γιατί αυτά δεν ορίζουν ούτε καθορίζουν την πορεία και την προσωπικότητα μου. Πολλοί άνθρωποι και δημοσιογράφοι θέλουν εμμονικά, αναδρομικά να ανασύρουν και να «χτυπάνε» για άλλους λόγους μια συμμετοχή σου», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε επίσης: «Δεν μετανιώνουμε για οτιδήποτε κάνουμε, ειδικά αν κάποια πράγματα είναι αναστρέψιμα. Δεν ορίζει, δεν χαρακτηρίζει και δεν διαγράφει αυτά τα οποία πρόκειται να κάνεις στο μέλλον ή είσαι εσύ».