Ελένη Μενεγάκη: «Όχι μόνο σφίγγεται η ψυχή μας, μαυρίζουμε σαν άνθρωποι»

Ελένη Μενεγάκη: «Όχι μόνο σφίγγεται η ψυχή μας, μαυρίζουμε σαν άνθρωποι»

Η παρουσιάστρια για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα

Συγκλονισμένη είναι η Ελένη Μενεγάκη με την τροπή που έχει πάρει το θρίλερ της Πάτρας, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει συλληφθεί με την κατηγορία της δολοφονίας της κόρης της, αλλά και με το γεγονός ότι πάρα πολλοί παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις, σαν να μην υπάρχει τίποτα άλλο στη ζωή μας, έχοντας ξεχάσει ακόμη και τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Θα ήθελα λίγο να καταλάβω, πως είναι δυνατόν σε αυτή τη φάση που ζούμε, να έχουμε σχεδόν αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλού μας ακόμα και τον πόλεμο, που γίνεται εδώ, δίπλα μας. Πώς είναι δυνατόν; Θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει και δεν ξέρω, εάν αυτός πρέπει να είναι ψυχολόγος ή οτιδήποτε. Οι περισσότεροι να ψάχνουμε να βρούμε τη συνέχεια ενός θέματος, που κατά το ήμισυ διαδραματίζεται στην ελληνική τηλεόραση με έναν τρόπο, γιατί οι πρωταγωνιστές της ιστορίας μιλούν… Σαν να παρακολουθούμε ένα έργο, ένα σίριαλ σε συνέχειες και να λέμε "τι άλλο θα δούμε"», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια είπε επίσης, ότι «δεν είναι τυχαίο, αλλά μου προκαλεί τεράστια εντύπωση, πραγματικά θα ήθελα να έχω απαντήσεις, πως είναι δυνατόν να παρακολουθούμε αυτή την ιστορία τόσο πολύ ζεστά, βήμα-βήμα, να περιμένουμε να ακούσουμε τη κάθε νέα εξέλιξη, ενώ βαθιά μέσα μας όλα αυτά που ακούμε, δεν μας κάνουν καλό, μας κάνουν κακό. Όχι μόνο σφίγγεται η ψυχή μας, μαυρίζουμε σαν άνθρωποι! Λέμε τι είναι αυτά που συζητάμε!».

Παρακαλούμε περιμένετε ...