Μαρία Αντωνά για Σοϊλέδη: Με πήραν από την παραγωγή του Survivor γιατί ο Άρης πονάει φρικτά

Μαρία Αντωνά για Σοϊλέδη: Με πήραν από την παραγωγή του Survivor γιατί ο Άρης πονάει φρικτά

Ο καλύτερος παίκτης στα αγωνίσματα του φετινού ριάλιτι έχει χτυπήσει στον ώμο και μπήκε στο νοσοκομείο

Είναι γνωστό ότι η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά είναι σε σχέση με τον παίκτη του Survivor, Άρη Σοϊλέδη, για τον οποιο μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Η κοπέλα που σχεδιάζει να παντρευτεί ο ποδοσφαιριστής, αποκάλυψε το τηλεφώνημα που δέχθηκε από την εταιρία παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης.

«Έχω ειδοποιηθεί από χθες από την παραγωγή ότι ο Άρης έχει τραυματιστεί σοβαρά σε ένα αγώνισμα που έγινε πριν από λίγες ημέρες. Απ’ ότι ξέρω έχει χτυπήσει στο αριστερό του χέρι. Του έχει βγει ο ώμος. Μεταφέρθηκε κατευθείαν στους γιατρούς, στο νοσοκομείο και την κλινική όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά στον τηλεοπτικό αέρα.

«Ξέρω ότι δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό ώστε να χρειαστεί να αποχωρήσει. Σίγουρα όμως θα χρειαστούν δέκα μέρες περίπου που θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνισμάτων γιατί πονάει πάρα πολύ φρικτά. Με πήραν από την παραγωγή να με ειδοποιήσουν να μην ταραχτώ πάρα πολύ από αυτό που θα δω. Τα πράγματα βαίνουν καλώς».

«Ελπίζω να μην τον ρίξει πολύ ψυχολογικά όλο αυτό. Έχω περάσει τραυματισμούς με τον Άρη και ξέρω πόσο μπορεί να τον επηρεάσει ψυχολογικά. Και όλο αυτό το βάρος της ομάδας που ήθελε να πάρει πάνω του την ευθύνη και να κάνει ότι καλύτερο μπορούσε… Πήγε να κάνει κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό, από αυτό που είδα από το τρέιλερ υπερεκτίμησε λίγο τις δυνάμεις του και τελικά τραυματίστηκε» συμπλήρωσε η Μαρία Αντωνά για τον σύντροφο της, Άρη Σοϊλέδη στο πρωινό μαγκαζίνο.