Λευτέρης Ελευθερίου: «Εκεί έχασε την μπάλα ο Πέτρος Φιλιππίδης»

Λευτέρης Ελευθερίου: «Εκεί έχασε την μπάλα ο Πέτρος Φιλιππίδης»

«Είχε ξεφύγει η συμπεριφορά του, σε σημείο που να μη το αναγνωρίζει»

Για τη συνεργασία του με τoν Πέτρο Φιλιππίδη, στοιχεία της προσωπικότητας του οποίου σκιαγράφησε, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» ο Λευτέρης Ελευθερίου.

«Του είχε επιτραπεί κι από παραγωγούς, το ότι ένας άνθρωπος, για να βγάλει ένα αποτέλεσμα, πρέπει να έχει μια αυστηρότητα. Μέχρι εκεί καλά και τον θεωρώ από τους καλύτερους ηθοποιούς, ειδικά στο θέατρο. Τις καταγγελίες προς το πρόσωπό του δεν μπορούσε να τις αποφύγει. Δυστυχώς ήταν ένας άνθρωπος, που είχε ξεφύγει πολύ από την κατάσταση. Είχε ξεφύγει η συμπεριφορά του, σε σημείο που να μη το αναγνωρίζει… Έδειξε ιδιαίτερη σκληρότητα όσον αφορά τη συμπεριφορά» είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

«Επειδή μεσουρανούσε, το μόνο που μπορούσα να του πω σε μια επόμενη συνεργασία, είναι ότι δεν μπορώ να συνεχίσω. Έλεγα ότι μάλλον έχω κάνει κάτι λάθος. Μπορεί να σε έπαιρνε τηλέφωνο και να σου έλεγε "είσαι μαζί μου εν λευκώ;". Έτσι κλείσαμε τη δουλειά. Αυτό σήμαινε, ότι αν κάτι δεν πήγαινε καλά στην παράσταση και περνούσαμε το όριο, μπορούσε να φωνάξει… Ο Πέτρος το έπαιρνε προσωπικά, ότι αν δεν κάνεις κάτι καλά, το κάνεις ως αντίσταση στο όνομά του. Εκεί έχασε την μπάλα ο Πέτρος. Οι φωνές ήταν σε σημείο… Πάγωνες. Δεν μπορούσα να λειτουργήσω» πρόσθεσε ο Λευτέρης Ελευθερίου.