Survivor: Άγρια σύγκρουση Τάκη με Στάθη – Τι έγινε

Survivor: Άγρια σύγκρουση Τάκη με Στάθη – Τι έγινε

Οξύνθηκαν τα πνεύματα

Aντιμέτωποι βρέθηκαν Στάθης και Τάκης κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας στο Survivor.

Εκεί οι δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης συγκρούστηκαν μεταξύ τους ενδεχομένως κατά λάθος, ωστόσο ο Στάθης θεώρησε ότι ο αντίπαλός του το έκανε εσκεμμένα για να τον καθυστερήσει. Η αντίδραση του παίκτη των Κόκκινων ήταν απαράδεκτη. Πήρε το μπαλάκι του στόχου και το έριξε με δύναμη πάνω στον Τάκη!

Το παιχνίδι διεκόπη χωρίς δεύτερη σκέψη και ο Γιώργος Λιανός προειδοποίησε τους παίκτες με αυστηρές ποινές σε περίπτωση που κάτι ανάλογο συμβεί. Αφού έπεσαν οι τόνοι ο αγώνας συνεχίστηκε από εκεί απ’ όπου σταμάτησε.

Μετά την λήξη του αγωνίσματος, όταν ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Τάκη για το περιστατικό, εκείνος ξεκίνησε μια επίθεση σε βάρος του Στάθη λέγοντας ότι δεν του ζήτησε καν συγγνώμη γι’ αυτή την βίαιη επίθεση. Οι Κόκκινοι ωστόσο είχαν ακούσει τον Στάθη να ζητά συγγνώμη και τον Τάκη να την δέχεται, και έσπευσαν να βάλουν τον παίκτη των Μπλε στην θέση του.

Το ζήτημα όπως ήταν φυσικό έφτασε και στο Συμβούλιο του Νησιού. Εκεί σε ένα γενικευμένο καυγά, ο οποίος περιείχε και άλλα ζητήματα στα οποία έχει εμπλακεί ο μισθοφόρος των Μπλε, ο συμπαίκτης του, Άρης Σοϊλέδης, τον άδειασε λέγονταν πως δεν συμφωνεί μαζί.

Ο Λιανός σταμάτησε την κουβέντα προκειμένου να προχωρήσουν οι Κόκκινοι στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Προηγουμένως όμως έδωσε ένα ξεκάθαρο τελεσίγραφο προς όλους, ότι ανάλογα περιστατικά βίας, δεν θα είναι ανεχτά στο μέλλον, καθώς δεν συνάδουν με τη φιλοσοφία του παιχνιδιού.