Τόνια Σωτηροπούλου: Μπορώ να υιοθετήσω 35 κουνέλια αν εγώ θέλω και να μην κάνω ποτέ παιδιά

Τόνια Σωτηροπούλου: Μπορώ να υιοθετήσω 35 κουνέλια αν εγώ θέλω και να μην κάνω ποτέ παιδιά

«Είναι δικό μου πρόβλημα και είναι δικό μου θέμα», τόνισε η ηθοποιός

Οργισμένη εμφανίστηκε η Τόνια Σωτηροπούλου, όταν ως καλασμένη στην εκπομπή «Κυψέλη» της ΕΡΤ2 το μεσημέρι της Πέμπτης, η συζήτηση ήρθε στη δημιουργία οικογένειας, ενώ είναι γνωστό ότι πριν από λίγους μήνες παντρεύτηκε με τον Κωστή Μαραβέγια.

«Αυτό είναι κάτι που υπάρχει πάντα και εμένα με θυμώνει αφάνταστα! Θεωρώ ότι είναι τρομερή αγένεια το να γράφει κάποιος σε φωτογραφία 'α, έχεις φουσκωμένη κοιλιά είσαι έγκυος'. Αρχικά μπορεί οποιαδήποτε γυναίκα, έχω την τύχη να μην συμβαίνει σε μένα, να μην μπορεί να κάνει παιδιά. Μπορεί να προσπαθεί και να μην το έχει καταφέρει. Μπορεί να μην θέλει σε αυτή τη φάση της ζωής της ή να μην θέλει ποτέ», είπε αρχικά η ηθποιός και έφερε χαρακτηριστικά παραδείγματα για να δείξει την αντίθεσή της.

«Ενώ οι περισσότερες που το λένε και κάνουν αυτή την ερώτηση, αυτό είναι ουσιαστικά το στίγμα της πατριαρχίας που υπάρχει. Το ότι μια γυναίκα, αφού φτάνει στα 35, δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα για να κάνει παιδιά. Μπορώ να κάνω ότι θέλω! Μπορώ να υιοθετήσω 35 κουνέλια αν εγώ θέλω να ζω με κουνέλια και να μην κάνω ποτέ παιδιά. Μπορώ να κάνω πέντε παιδιά ή μπορώ να υιοθετήσω παιδιά. Είναι δικό μου πρόβλημα και είναι δικό μου θέμα».