Σασμός: Γιατί ο Μαθιός φοράει συνέχεια τα ίδια ρούχα

Σασμός: Γιατί ο Μαθιός φοράει συνέχεια τα ίδια ρούχα

Το... μυστικό αποκάλυψε ο σκηνοθέτης του δημοφιλούς σίριαλ

Ένας από τους πιο σκοτεινούς χαρακτήρες του του Σασμού είναι ο Μαθιός και με πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημοφιλή σειρά. Ωστόσο, από το πρώτο επεισόδιο του σίριαλ φοράει τα ίδια μαύρα ρούχα και αυτό έχει κάνει τους τηλεθεατές να αναρρωτιούνται γιατί δεν αλλάζει. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τις αντιδράσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Τη λύση στο... αίνιγμα έδωσε ο σκηνοθέτης του Σασμού, Κώστας Κωστόπουλος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Happy Day».

Γιατί λοιπόν, ο Μαθιός φοράει συνέχεια το ίδιο μαύρο δερμάτινο jacket συνδυασμένο με μαύρο πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, είναι το ερώτημα που απάντησε ο σκηνοθέτης.

«Ο άνθρωπος αλλάζει ρούχα, αλλά όταν φοράς ένα μαύρο πουκάμισο, είναι ένα μαύρο πουκάμισο. Δεν είναι ότι δεν έχουμε ρούχα να του βάλουμε. Ο φίλος μας ο ενδυματολόγος, ο Κλέων, φτιάχνει έναν διαφορετικό τύπο ενδυματολογικά, για κάθε ήρωα. Ο Μαθιός είναι πιο “dark”. Σκεφτείτε τον Μαθιό να φοράει αντί για πουκάμισα, μπλουζάκια! Ο κάθε ήρωας στη σειρά έχει έναν διαφορετικό χαρακτήρα ενδυματολογικά και πολύ προσεγμένα», εξήγησε ο σκηνοθέτης του Σασμού, Κώστας Κωστόπουλος.