Φως στο Τούνελ: Με το θέμα της Πάτρας και την «προφητική» ζωγραφιά της Τζωρτζίνας θα ασχοληθεί η εκπομπή

Φως στο Τούνελ: Με το θέμα της Πάτρας και την «προφητική» ζωγραφιά της Τζωρτζίνας θα ασχοληθεί η εκπομπή

Το τρέιλερ υπόσχεται σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών

Οι τηλεθεατές αναμένουν με μεγάλη αγωνία τη σημερινή εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και το τρέιλερ που κυκλοφορεί υπόσχεται σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Η Αγγελική Νικολούλη, από την πρώτη στιγμή, έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και την οποία ερευνά ενδελεχώς.

Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί, η μητέρα των κοριτσιών μιλά για μία ζωγραφιά που είχε κάνει η Τζωρτζίνα, η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί και προφητική καθώς δείχνει τρία κοριτσάκια.

«Ένα σοκαριστικό Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη», αναφέρει το τρέιλερ της εκπομπής που θα προβληθεί σήμερα, στις 23:20 στο Mega.

«Το φαινόμενο του ασφυκτικού θανάτου δεν μπορεί να αποκλειστεί»

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σήμερα ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων και το φαινόμενο του ασφυκτικού θανάτου.

«Τα στοιχεία προέρχονται από τη δημοσιόποιηση όλων πορισμάτων των πραγματογνωμόνων. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι με τα συγκεκριμένα ευρήματα, το φαινόμενο του ασφυκτικού θανάτου δεν μπορεί να αποκλειστεί και για τα δύο παιδιά. Υπάρχουν κοινά στοιχεία και στα δύο παιδιά», σημείωσε ο κ. Λέων, παραθέτοντας τις ομοιότητες μεταξύ των δύο περιπτώσεων.

«Ο τρόπος που επήλθε η ασφυξία θα διερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σχολιάζοντας τη δήλωση – «βόμβα» του Θανάση Κατερινόπουλου για προσπάθεια ορισμένων να καλυφθούν οι μώλωπες στο πρόσωπο ενός εκ των παιδιών, ο κ. Λέων σημείωσε ότι «Οι ιατροδικαστές πρέπει να καταγράφουν σε κάθε έκθεση κάθε κάκωση που προκύπτει κατά την εξέταση του σώματος. Καταγράφουμε όλα τα ευρήματα. Αν υπήρχαν εκχυμώσεις θα έπρεπε να είχαν καταγραφεί».

«Οι ιατρικοί φάκελοι στα παιδιά που παρέμεναν νοσηλευόμενα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Στο πρώτο παιδί θα μας πουν αν υπήρξε υπατική ανεπάρκεια», τόνισε κλείνοντας ο κ. Λέων.