Ταμίλα Κουλίεβα: «Λύγισε» στον τηλεοπτικό αέρα για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ταμίλα Κουλίεβα: «Λύγισε» στον τηλεοπτικό αέρα για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Μιλάμε για δύο λαούς αδέρφια και σε όλους τους Ρώσους υπάρχει ουκρανικό αίμα»

Το δικό της μήνυμα υπέρ της ειρήνης έστειλε σε Ρωσία και Ουκρανία η ηθοποιός με καταγωγή από τη Ρωσία, Ταμίλα Κουλίεβα, μιλώντας στην εκπομπή Live News.

Η ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύψει την έντονη συγκίνησή της, για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. «Παρακολουθώ μουδιασμένη και συντετριμμένη τα γεγονότα. Μιλάμε για πόλεμο τον 21ο αιώνα και πόσο μάλλον ανάμεσα σε δύο λαούς που έχουν κοινή ιστορία, κοινή θρησκεία, κοινές παραδόσεις και κοινή γλώσσα. Σε όλους ήταν αδιανόητο κι εγώ ήθελα τον χρόνο μου για συνειδητοποιήσω αυτό που συμβαίνει. Μιλάμε για δύο λαούς αδέρφια και σε όλους τους Ρώσους υπάρχει ουκρανικό αίμα… Έχω σπουδάσει μαζί με Ουκρανούς και μοιραζόμασταν το φαγητό, το νερό» είπε η Ταμίλα Κουλίεβα.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί ουσιαστικά μιλάμε για έναν εμφύλιο. Αυτή τη στιγμή έχουμε προσφυγικές ροές από την Ουκρανία προς τη Ρωσία κι από τη Δυτική προς τις άλλες χώρες. Είναι παράνοια. Στηρίζουμε την ειρήνη.. Ο μοναδικός σωστός δρόμος είναι η διπλωματία… Πολλοί Ρώσοι έχουν φίλους και συγγενείς στην Ουκρανία. Δεν είναι μόνο η Ρωσία του Πούτιν αλλά και του Ντοστογιέφσκι… Είναι η Ρωσία του παππού μου, που πολέμησε και σκοτώθηκε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο» συμπλήρωσε η Ταμίλα Κουλίεβα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Παρακαλούμε περιμένετε ...