Survivor: Χαμός μεταξύ των παικτών και παρέμβαση του Λιανού και της παραγωγής

Survivor: Χαμός μεταξύ των παικτών και παρέμβαση του Λιανού και της παραγωγής

Τα αίματα «ανάβουν» και η κατάσταση ξεφεύγει

Ένα εκρηκτικό επεισόδιο αποχώρησης, με τα πισώπλατα μαχαιρώματα και τις ίντριγκες να φθάνουν στα άκρα, σε σημείο που επεμβαίνει ο Γιώργος Λιανός και η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί, διαδραματίζονται σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα στο Survivor.

Πιο αναλυτικά, Σάκης Αρσενίου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Μυριέλλα Κουρεντή βρίσκονται στο τάκο και περιμένουν, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τους, να μάθουν το βράδυ στο συμβούλιο του νησιού τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού. Το αποτέλεσμα που προκύπτει, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, όχι μόνο γιατί ένα άτομο ετοιμάζει βαλίτσες, αλλά και γιατί οι εσωτερικές συγκρούσεις στους Διάσημους έχουν φθάσει στο απροχώρητο, ενώ δεν θα δεχτούν σύντομα ενισχύσεις, αφού δεν προβλέπεται νέα προσθήκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ψυχαγωγικές εκπομπές και με βάση τις αντιδράσεις στο Twitter, ο Σάκης Αρσενίου φέρεται ότι βλέπει την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς δεν έπεισε με την παρουσία του.

Ο νικητής σήμερα και ο «πυροσβέστης» Λιανός

Πριν πέσει η νύχτα στον Άγιο Δομίνικο, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο στίβο μάχης, με στόχο να κατακτήσουν το έπαθλο φαγητού. Νικητές φέρεται πως είναι οι Μαχητές, που αφήνουν νηστικούς τους Διάσημους.

Παρόλα αυτά, η ένταση θα δημιουργηθεί μετά, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση στους Κόκκινους ξεφεύγει. Μερικές συγκεκριμένες συμπεριφορές και φαρμακερές ατάκες που δεν έχουν παίξει στις κάμερες, ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Έτσι, ο Γιώργος Λιανός και η παραγωγή του Survivor 5 φαίνεται πως επεμβαίνουν με στόχο να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να κατεβάσουν τους τόνους. Θα φέρει αποτέλεσμα η επέμβαση από τα «πάνω, ή απλά οι παίκτες θα συνάψουν «λευκή ανακωχή», μέχρι να βγάλουν ξανά τα μαχαίρια;