Λάμπρος Κωνσταντάρας: Το Survivor θέλει… Βρισηίδες, δεν θέλει λογικές, θέλει τσιρίδες και λοιπά

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Το Survivor θέλει… Βρισηίδες, δεν θέλει λογικές, θέλει τσιρίδες και λοιπά

Το σχόλιο του για τον Βαλάντη

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος αποχώρησε από το Survivor πέρασε την πόρτα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» το μεσημέρι της Τρίτης (15/02). Αρχικά ο δημοσιογράφος τοποθετήθηκε σχετικά με το γεγονός ότι η Μπλε Ομάδα του Survivor κατηγορούσε την Κόκκινη ότι έτρωγε μονίμως.

«Να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Κατηγορηθήκαμε ως φαταούλες… Όχι. Τρώγαμε λίγο περισσότερο όταν κερδίζαμε. Για να κερδίσεις και να παίξεις όμως έπρεπε να είσαι 4 ώρες κάτω από τον ήλιο και να σκυλιάζεις. Δηλαδή, τρώγαμε 400 θερμίδες, χάναμε 3.000. Ναι τα παιδιά δεν τρώγανε τόσο. Μπορούσανε να είχανε φάει όμως…» ανέφερε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Πώς πήρε την απόφαση να μπει στο Survivor ο Λάμπρος Κωνσταντάρας;

«Ήμουν από τους ανώμαλους που ήθελα να δω πώς είναι η εμπειρία. Στην αρχή πήγα με πάρα πολύ φόβο να μην ξεφτιλιστώ. Μόνο η πείνα δεν ήταν πρόβλημα για μένα, περίεργο! Αυτά που περνάγαμε ήταν το 10%. Υπήρχε πολλή ένταση. Ο καθένας μπήκε για τον δικό του λόγο. Ο ένας μπήκε για να ξεπεράσει τον πρώην, η άλλη γιατί ήθελε να πουλήσει κοσμήματα, η πέμπτη μπήκε γιατί δεν είχε τι να κάνει, ο άλλος για τα χρήματα, εγώ μπήκα για την εμπειρία. Όταν πηγαίναμε στα αγωνίσματα ήμασταν μία γροθιά και όταν φεύγαμε ήμασταν 10 γροθιές» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω με τι σκοπό μπήκε ο Βαλάντης»

Η σχέση του Λάμπρου Κωνσταντάρα με τον Βαλάντη ήταν ιδιαίτερα έντονη και ο δημοσιογράφος την χαρακτήρισε «άσχημη». «Η εμπειρία ήταν πάρα πολύ άσχημη. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω με τι σκοπό μπήκε ο Βαλάντης. Για να μας κάνει ανακατώσει; Για να κάνει δεύτερη καριέρα; Γιατί είχε θέματα να λύσει; Μας αποσυντόνιζε πολύ από την ώρα που ξυπνάγαμε. Έπαιρνα τον Απόστολο τον Ρουβά που είναι ζεν και πηγαίναμε σε μια γωνιά για να ηρεμήσουμε. Κάποιοι αποφάσισαν να μην του πάνε κόντρα. Όταν έγιναν το πρώτο ξέσπασμα και είπε αυτά τα απαίσια πράγματα στη Μυριέλλα και μπήκα στη μέση και ξαφνικά αντί οι άλλοι να αντιμετωπίσουν αυτή τη συμπεριφορά κάποιες κοπέλες έλεγαν “γιατί φωνάζετε;”».

Οι στιγμές που δεν άντεχε καθόλου

«Υπήρχαν πολλές στιγμές που δεν μπορούσα να αντέξω τη Βρισηίδα λόγω των νεύρων και των φωνών. Δεν είναι στο στυλ μου καθόλου. Κατάλαβα στο Survivor ότι θέλω να περάσω περισσότερο χρόνο με τους γονείς μου και με ανθρώπους που δεν τους έδινα χρόνο. Όσο είσαι εκεί αποκομμένος, αναθεωρείς πράγματα που τα είχες δεδομένα, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οπότε, αυτό μου έμεινε πιο πολύ. Εμπιστεύτηκα τον εαυτό μου και μου βγήκε σε καλό. Εγώ μπήκα χωρίς στρατηγική στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Δεν περίμενα ότι θα φύγω. Το παιχνίδι δεν θέλει πολλές λογικές, δεν θα μακροημέρευα, ήταν σίγουρο αυτό. Το παιχνίδι θέλει… Βρισηίδες, δεν θέλει λογικές, θέλει τσιρίδες κλπ. Δεν το κατηγορώ, κάποιοι μπαίνουν για να τα κάνουν έτσι» τόνισε ο δημοσιογράφος στον Νίκο Μουτσινά.