Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Τι θα κάνω όταν τελειώσει η πανδημία -Η διαφορετική συνέντευξη του

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Τι θα κάνω όταν τελειώσει η πανδημία -Η διαφορετική συνέντευξη του

«Είχε βγει βίντεο ότι είχα πάει στην εκπομπή της κ. Πάνια να βρω γυναίκα - Έχασα τον μπαμπά μου από λάθος πνευμονολόγου»

Μια διαφορετική συνέντευξη από αυτές που συνηθίζει να δίνει και αφορούν την πανδημία έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» ο πνευμονολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Ο κ. Βασιλακόπουλος μίλησε για όλα αυτά που του αρέσει να κάνει και τα στερήθηκε με την πανδημία, αλλά και το πώς επηρέασε τη ζωή του η δημοσιότητα.

«Τα τελευταία 2 χρόνια έχει αλλάξει η καθημερινότητα μου σε σημαντικό ποσοστό, μου αρέσαν οι ταβέρνες, πηγαίνω ακόμα και τραγουδάω με τους φίλους μου. Κακοποιώ το τραγούδι. Μπορώ να τραγουδήσω πάνω από 500 τραγούδια, είμαι αρκετά ατάλαντος για να γίνω τραγουδιστής», ανέφερε.

Επιπλέον μίλησε για όσα στερήθηκε λόγω του κορονοϊού και έδωσε τις καλύτερες συμβουλές στο… ψήσιμο κρέατος.

«Στην πανδημία στερήθηκα πολύ το μπάσκετ. Έπαιζα μικρός στον Έσπερο Καλλιθέας, αλλά 1,76 τι μπάσκετ να παίξω; Βλέπω τον πρωθυπουργό στο μπάσκετ, την ώρα που τελειώνουμε από το γήπεδο έρχεται εκείνος. Όταν τελειώσει η πανδημία, θα κάνω ένα μεγάλο μπάρμπεκιου για τους φίλους μου. Έχω τρέλα με το ψήσιμο, έχω ό,τι ψηστική μηχανή μπορείτε να φανταστείτε. Συμβουλή προς τους Έλληνες: πρέπει να μην κάνουν τόσο ξεροψημένα τα κρέατα, γιατί στεγνώνουν», συμβούλεψε.

Ο κ. Βασιλακόπουλος σχολίασε όσα είχαν ακουστεί που τον ήθελαν να έχει συμμετάσχει σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια προκειμένου να βρει… ταίρι. «Είχε βγει βίντεο ότι είχα πάει στην εκπομπή της κυρίας Πάνια να βρω γυναίκα. Γέλαγε η γυναίκα μου, η γελοιότητα σου κάνει αίσθηση», σχολίασε.

Πώς επηρέασε η τόσο δημοσιότητα τη ζωή του; «Στην αρχή δεν αρνιόμουν καμία εμφάνιση στην τηλεόραση, το θεωρούσα υποχρέωση να ενημερώνουμε σε μια πανδημία. Ξαφνικά εμείς οι γιατροί βρεθήκαμε να είμαστε αντικείμενο χλεύης, πολύ αυστηρή και κακής κριτικής. Έπαιρναν την γραμματέα μου τηλέφωνο και έβριζαν, απειλούσαν, αλλά δεν έδινα σημασία. Μετά την Καλαμπάκα, δεν φοβήθηκα ακριβώς, αλλά αναθεώρησα […] Ο γιος μου υπήρξε στιγμή που φοβήθηκε και μου ζήτησε να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση».

Ο γνωστός πνευμονολόγος μίλησε και για την απώλεια του πατέρα του που τον σημάδεψε. «Όταν έδινα πανελλαδικές έχασα τον πατέρα μου, από μάλλον λάθος πνευμονολόγου. Στα 12 μου έπαθε καρκίνο του λάρυγγα ο πάτερα μου. Η ιατρική για την οικογένεια μας απέκτησε μια τεράστια σημασία», υπογράμμισε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...